fbpx
Det handler om FANTACY!

Aglo har flinke frisørelever. Nå har de åtte elevene i Vg 2 Frisørfag startet råkjøret. De skal vise at de kan dette med hår, frisyre, farge, klipp osv.!

Hovedbildet vårt over viser Fidaa (foran) og Manal i fuill gang med å klippe, dandere, sette opp, justere osv. osv. Det er visst kjempeartig.

Mål nummer 1: 3. mars. Skolekonkurranse. Åtte individualister fra frisørklassen vår som også fungerer supert som team. Sted: frisørsalongen vår på Aglo. Her er det om å gjøre å bli nummer en og to. De to skal nemlig direkte til…

Mål nummer 2: 7. mars. Sted Charlottenlund vgs. Aglo med to deltakere. Levanger vgs. og Chartlottenlund vgs. med to deltakere hver. Kun nummer en – 1 – går videre til…

Mål nummer 3: 5.-6. april. Sted Hamar. Finale i Skole-NM i frisørfaget.

Iris (t.v.) og Maren legger slagplanen.

 

Kommende frisører «in action» med andre ord. Tema i de tre konkurransene er kort og godt spenstig og kreativ.:

Fantacy

 

Julianne fikser det meste som handler om hår.

Oppgaven skal utføres på et valgfritt øvingshode, dame eller herre, med valgfri hårlengde. Elevene skal lage en frisyreform med temaet Fantacy.

Da vi sjekka forberedelsene fant vi kjapt ut av de åtte frisørelevene våre hadde skjønt oppgaven. En hadde f.eks valgt HORN som inspirasjon for sitt oppsett.

– De er rågode, synes jeg. Vi lærere bistår i forberedelsene, men det er helt opp til dem å løse oppgaven. De står helt fritt til hvordan de vil sette opp håret, forteller lærer Marte Fleischer..

– Fantasi, ja. Det betyr vel masse ulike farger?

– Nei, faktisk ikke. I oppgavebeskrivelsen står det at fargevalg ikke blir vurdert i det hele tatt. Ulike pyntegjenstander teller heller ikke. Her handler det med andre ord om oppsett av HÅR, sier Marte.

 

Klikk her og se hele oppgaven.

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.