Som vanlig; skoleåret 2020-21 får en pangstart. Nå er det endelig bestemt at det blir sensommertur til Norges høyeste punkt. 2469 meter over havet ligger Galdhøpiggen.

Siden tidlig på 1990-tallet har Aglo-gjengen, lærere og elever, satt seg i bussene og kjørt til Juvasshytta (1810 m.o.h). Så har vi lagt ut på tur. Opp noen bakker, over noen steiner og over en diger isbre. Så de siste strabiøse stegene til topps. Følelsen av å se ned på resten av Norge greier vi ikke helt å beskrive, det må oppleves. Den opplevelsen får du altså hvis du er Aglo-elev til høsten.

Klikk her og se hvordan det er å være med på Aglo-tur opp mot 2 469 m.o.h

Og her kan du se hva som skjedde da vi IKKE kom opp.

Ikke alle til topps. Det hender noen snur underveis. Helt ok og forståelig. Og de som ikke blir med nedover får tilbud om aktiviteter i Aglos nærområde. Nesten like spennende som Galdhøpiggen… Aglo vgs liker å være en skole som gjør litt uvanlige ting i løpet av et laaaangt skoleår. Vi tror det er med på å gjøre valget av Aglo som skolen sin litt mer attraktivt. Alle som starter skoleåret 2020-21 på Aglo får tilbud om å bli med på denne fantastiske turen opp mot himmelen.

Tidspunktet for turen er ikke helt spikra, men det blir garantert en eller annen dag rundt månedsskiftet august/september.

Slik KAN det se ut på toppen av Norge en sen sommer-/tidlig høstdag. Massevis med fornøyde Aglo-elever