fbpx
Hør/se Aglo-koret på NRK

Og så….. for de som har god husk. For nøyaktig ti år siden (2014) sang Aglo-koret (sammen med Sjetnekoret) påskesalmer direkte på NRK TV. Mellom klokka 01.00 og 01.45 om natta i Vår Frues Kirke i Trondheim! Aglo-koret som dermed i løpet av den natta fikk  sin første og siste konsert overført til hele folket… I påska i år er det altså ti år siden.

Og; for de som foretrekker å se det rett på TV-skjermen: Vi skal visst synge på TV denne påsken også. NRK har siden opptakene i 2014 alltid sendt påskesalmene i reprise enten på NRK1 eller NRK2 – og vi har alltid vært med! Med andre ord en PÅSKETRADISJON.

Vil du se Aglo-koret synge på NRK 1 og NRK 2 er det faktisk bare å slå på TV’n. Langfredag kl. 16.00 er det PÅSKESALMER på NRK 2. 1. påskedag er det påskesalmer på NRK1 kl 14.30 og NRK2 kl. 17.15. Vi synger trolig to av de salmene som blir brukt av NRK. «Deg være ære (1. påskedag),  samt «Å salige stund uten like» (Langfredag)».

Og så har det seg slik at alle salmene fortsatt er å finne på nett-TV. Vi fant dem, og det er litt artig å se og høre Aglo synge.

Altså; her er oppskriften på litt høykultur med Aglo-koret i sentrum på NRK nett-TV.

  1. KLIKK PÅ BILDET OVER
  2. Klikk på knappen «vis mer» under bildet
  3. Salme 15: Krist stod opp av døde
  4. Salme 17: Deg være ære
  5. Salme 19: Å salige stund uten like

Aglo-koret utgjør forresten den bakre halvdelen av det flotte Sjetne/Aglo-koret. Masse kjentfolk med andre ord. Salmene ble sunget i Vår Frues Kirke i Trondheim. Natt og dag.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen SKAPERGLEDE. Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det!Image attachmentImage attachment+2Image attachment

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen "SKAPERGLEDE". Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det! ... Se merSe mindre

1 uke siden
Last mer

Instagram poster
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.