fbpx
Bygg-gutta i byggmodus

Byggverket – et praktverk av de ikke helt store – var ei bod på 15 kvadratmeter. Ei bod som kan settes opp i hagen uten at det er nødvendig å søke om lov.

– Den er i utgangspunkunktet bygd som et hus. Den er satt sammen av elementer som vi har bygd i verkstedet på skolen. Deretter ble elementene fraktet til ei hytte ved Haukåtjenna i Selbu, forteller Torgeir.

Som bildene våre viser var hele klassen i full aktivitet; totalt elleve elever og tre lærere.

– En kjempefin arbeidsoppgave som var godt tilpasset kompetansemålene våre, sier Torgeir.

Selve bygget består av fire vegger og åtte takstoler. Kunden hadde bjelkelaget klart da elevene ankom. Deretter ble veggene satt opp, takstoler og undertak montert. Alt dette i løpet av en dag.

Og selvfølgelig; grilling av hamburger og pølse i lunsjen. Vel fortjent!

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart