fbpx
Aglo løp/rusla inn over sju tusen kroner

Dermed to fluer i en smekk. Aglo-gjengen fikk trimma seg skikkelig i det nye friluftsområdet rundt Steinvik Lager, og innsatsen resulterte i en kjærkommen gave til SOS Barnebyer. En fantastisk skoletime med andre ord. Flere slike timer…

«KICK-OFF» med felles oppvarming.

«Skolejoggen» arrangeres på en rekke skole i Norge, og den engasjerte alle på Aglo vgs.

– Det var et inspirerende tiltak å jobbe med. Vi som deltok får bedre helse som gevinst, og det er viktig for skolen vår å vise engasjement som også kommer andre mennesker til gode, forteller gymlærer Rikard Ulseth.

Ulseth forteller at dette var første gang skolen deltok i «Skolejoggen», og han lover allerede nå at tiltaket vil bli gjentatt.

«Surprise, surprise.» Hvem skulle tro at vi har en såpass sprek ass.rektor?

– Skolen vår var hovedsponsor, for øvrig den eneste sponsoren. Neste gang skal vi sørge for å få med oss flere sponsorer, sier Rikard Ulseth.

Elever og lærere betalte en frivillig «Joggetjuer» i startkontingent, mens skolen sponset hver løpte kilometer (noen rusla i høyt tempo) med ytterligere fem kroner.

Inntektene fra Skolejoggen går altså til SOS-barnebyers arbeid i Tanzania. I Mwanza, Tanzanias nest største by skal det nå bygges en ny SOS-barneby. SOS-barnebyer arbeider for å gi barn i Mwanza, Tanzania et trygt hjem, god omsorg, utdanning og helsetilbud.

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Last mer

Instagram poster
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.