Vi har funnet årets JULESTJERNER. Egentlig ingen tvil! VG2 Tømrer fra Byggavdelinga. Dæm e definitivt bæst i volleyball på skolen vårres. Gratulerer med dagen!

I en ikke altfor jevn finalekamp vant Bygg-gutta 30-20 over Vg3 PBA (påbygg). Da er det definitivt lov til å juble litt mer enn man pleier å gjøre i 6. og 7. time en – i utgangspunktet i alle fall – helt ordinær skoledag.

Stil, tæl, flink.

Hele skolen droppet fag og dro i mer eller mindre samlet flokk til Skatvalshallen. I alt sju kamper ble spilt før vi kunne kåre vinnerne.

I semifinalen slo Bygg’erne Vg2 HEA+HES hele 30-17 mens 3PBA slo Vg1 og Vg2 SSR.

I showkampen etter den STORE FINALEN slo Vg2 Tømrer selveste ANSATTELAGET relativt enkelt og greit med sifrene 30-23. Et småslitent Bygg-lag var fortsatt i superslag og hadde få problemer med å sette de ansatte på plass. IMPONERENDE. De ansatte bør kanskje starte volleyballtreningen tidligere enn to dager før neste år…

På en sådan dag knipser selvsagt våre fotografer for harde livet. Alt tar vi bilder av…, nesten. Dagens bildearkiv har mange bilder som forteller hvordan dagen ble. Klikk i vei og opplev finaledagen på nytt!