fbpx
Nå er det… JUL!

Vi har startet juleferie. For noen har det vært en laaaang høst for andre en kort. Nå skal vi ta det litt med ro, samle krefter og feire jul – igjen!

Vårt fremste juleønske i 2023. Måtte alle få en fredelig jul. Smil, glede og forventning. Ikke gråt, granater eller redsel. Hvis alle kunne ønske det – og mene det – ja, da kunne vi kanskje kommet et stykke på vei.

Slik kan det se ut på skolen vårres i juletida

Rektoren vår, Elin Andersstuen, har sin alle første jul som Aglo-rektor. Hun møtte flokken sin for å kunne si GOD JUL nå i formiddag. Ansatte og ikke minst alle elevene våre. Og hun leste først tradisjonsnovellen vår i jula; MARTHE SVENNERUD. På sin egen «ækt» lænningdialekt!

– Gratulerer med halvveis i mål dette skoleåret. Jeg håper dere er godt i rute med læringsarbeidet og at dere bidrar til at dere kan få et godt læringsmiljø i klassene deres. Ekstra viktig, både i Aglo-ånd og i julens ånd er dette: Inkluder alle i det sosiale fellesskapet – ingen skal behøve å være alene.

Julestemning på skolen i dag

– Jula er i dag en høytid til minne om Jesu fødsel. Det har ikke alltid vært slik. Kanskje ikke alle her feirer jul, men kanskje dere feirer at sola snur. Husk at jula er tid for samvær omed familie og venner. Men husk at det også er tid for refleksjoner om mimring. I år skal vi kanskje skape nye minner, sa rektor i sin hilsen til oss.

Og trioen Ingeborg, Julie og Ingebjørg leste «Juleevangeliet for fjortiser» for oss. En ny og alderstilpasset variant av den kjente teksten fra Lukas-evangeliet.

Juleevangeliet for fjortiser. F.v. Ingeborg, Julie og Ingibjørg.

Det var ikke en helt vanlig skole på Aglo i dag. Avdelingene spiste frokost sammen. Alle sammen møttes i auditoriet. Og vi gav hverandre klemmer før vi dro hjem til jula.

Quiz på Villa Form i formiddag.

3. januar er starten på det andre halvåret på Aglo. Det er lenmge til, men plutselig er det ikke så lenge til likeevel. Erfaring sier nemlig så… Da sees vi igjen!

Felles frokost, rundtomkring på Aglo i dag

Og til slutt dette: Les det femte verset av «Tenn Lys» av Eyvind Skeie. Både en, to og tre ganger

Julekalenderen vår har snart alle 24 stjernene på plass.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen SKAPERGLEDE. Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det!Image attachmentImage attachment+2Image attachment

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen "SKAPERGLEDE". Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det! ... Se merSe mindre

2 uker siden
Last mer

Instagram poster
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.