Endelig! I formiddag åpnet Second Style UB. Og; noen av oss brukte selvsagt anledningen til et fornuftig kjøp av julegaver. Vi kan kanskje kalle det muligheter for et lite røverkjøp.

Første etasje i Idrettsbygget. Skikkelig med god plass, og et ok utvalg med varer på første åpningsdag. Elevbedriften Second Style UB skal i utgangspunktet være åpen hver tirsdag resten av skoleåret. De seks elevene som skal drifte butikken er elever på SSR – Vg1 og Vg2 Salg, service og reiseliv.

Som firmanavnet antyder handler elevbedriften om gjenkjøp/bruktkjøp. En vare som noen ikke trenger kan heldigvis være midt i blinken for noen andre. Siden dette er en ungdomsbedrift (UB) så er bedriften også høytidelig registrert i Brønnøysundregistrene.

Da hjemmesida stakk innom Second Style UB rett etter lunsj var det relativt rolig i lokalene. Men de to «ekspeditørene», Michelle og Anna, kunne fortelle at de første salgene allerede var unnagjort. T-skjorter, gensre, skjorter, vinterjakker og sko hang på stativene. Prisene varierte fra 50 til 150 kroner pr. vare,

Inntektene av salget til elevbedriften skal gå til Amnesty International. Med andre ord; KOM – SE – PRAT – OG – KJØP!

Butikklokalene ligger i inngangspartiet til Idrettsbygget

Anna og Michelle og de andre SSR-elevene er relativ ferske i butikkbransjen, men de er optimister. Nå håper de på høyt salg, og de håper også at folk i steden for å kaste varer kan gi dem til Second Style UB.