Aglo i hvitt! Vinteren er her, og omgivelsene har skiftet farge. Skolen vår er nemlig mer eller mindre farget i hvitt om dagen. Det er rett og slett vakkert rundt oss. Og heldigvis – slik blir det den nærmeste halve måneden i alle fall.

Klar for 3AFA-snøballkrig. For ordens skyld; oppfordringen kom fra naturfaglærer/fotograf Børge Wahl…

Noen av bildene på denne sida er riktignok ikke dagsferske, men det ser akkurat slik ut i dag også. Magiske farger når vi starter skoledagen i 08.30-tida. Så når sola/lyset dukker opp blir hele landskapet rundt oss hvitt. Vi får sånn lærelyst når det er slik rundt oss – håper vi…

Og kanskje noen av elevene våre – og forsåvidt lærerne også – blir litt lekne med all snøen rundt seg. Et litt oppkvikkende avbrudd mellom norsk- og engelsktimene, kanskje.

3AFA har kun teorifag å konsentrere seg om dette skoleåret. Etter f.eks. en naturfagtime er det rett og slett en befrielse å komme ut og «leike» i snøen. Akkurat slik den samme gjengen  gjorde det i 7-årsalderen. God gammeldags snøballkrig er mulig vinteren 2023!

På skolen vår har vi en gjeng fotoglade lærere. En av dem, Børge Wahl, er som noen av bildene avslører utstyrt med drone. Som billedmontasjen vår viser er det nå mer eller mindre bevist at Aglo vgs. er den videregående skolen i Norge med flottest utsikt og vakreste omgivelser.

Klikk på bildene og se dem i en større utgave.

 

God vintertid til alle – og fortsatt GODT NYTTÅR!

(hilsen oss på Aglo)