fbpx
Aglo i hvitt, hvitt og hvitt

Aglo i hvitt! Vinteren er her, og omgivelsene har skiftet farge. Skolen vår er nemlig mer eller mindre farget i hvitt om dagen. Det er rett og slett vakkert rundt oss. Og heldigvis – slik blir det den nærmeste halve måneden i alle fall.

Klar for 3AFA-snøballkrig. For ordens skyld; oppfordringen kom fra naturfaglærer/fotograf Børge Wahl…

Noen av bildene på denne sida er riktignok ikke dagsferske, men det ser akkurat slik ut i dag også. Magiske farger når vi starter skoledagen i 08.30-tida. Så når sola/lyset dukker opp blir hele landskapet rundt oss hvitt. Vi får sånn lærelyst når det er slik rundt oss – håper vi…

Og kanskje noen av elevene våre – og forsåvidt lærerne også – blir litt lekne med all snøen rundt seg. Et litt oppkvikkende avbrudd mellom norsk- og engelsktimene, kanskje.

3AFA har kun teorifag å konsentrere seg om dette skoleåret. Etter f.eks. en naturfagtime er det rett og slett en befrielse å komme ut og «leike» i snøen. Akkurat slik den samme gjengen  gjorde det i 7-årsalderen. God gammeldags snøballkrig er mulig vinteren 2023!

På skolen vår har vi en gjeng fotoglade lærere. En av dem, Børge Wahl, er som noen av bildene avslører utstyrt med drone. Som billedmontasjen vår viser er det nå mer eller mindre bevist at Aglo vgs. er den videregående skolen i Norge med flottest utsikt og vakreste omgivelser.

Klikk på bildene og se dem i en større utgave.

 

God vintertid til alle – og fortsatt GODT NYTTÅR!

(hilsen oss på Aglo)

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart