Aglo i hvitt!. Vinteren er her, og omgivelsene er brått endret. Skolen vår er mer eller mindre farget i hvitt om dagen. Det er rett og slett vakkert rundt oss.

Bildene på denne sida er riktignok ikke dagsferske, men det ser akkurat slik ut i dag også. Magiske farger når vi starter skoledagen i 08:30-tida. Så blir hele landskapet rundt oss farget hvitt. Fra kontoret mitt kan jeg til og med se at Trondheimsfjorden mellom Skatval og Frosta har blitt hvitfarget. Det skjer ikke ofte.

På skolen vår har vi en gjeng fotoglade lærere. En av dem, Børge Wahl, er som noen av bildene avslører utstyrt med drone. Som billedmontasjen vår viser er det nå mer eller mindre bevist at Aglo vgs. er den videregående skolen i Norge med flottest utsikt og vakreste omgivelser. Klikk på bildene og se dem i en større utgave.

Som bildet under viser markerer vi advent på skolen. Å gå opp og ned til Steinvikholmen en tidlig morgenstund var en opplevelse. I de ca. 24 vinduene i Idrettsbygget vårt vil det hver dag fram til jul dukke opp en stor adventsstjerne. I dag var det to på plass. Julaften vil det bli slik bildet viser. Vi glær oss!

 

God adventstid til alle

(hilsen oss på Aglo)

Slik blir det etter hvert i desember. Stjørdals største adventskalender.