En ikke altfor hyppig øvelse… håper vi. I morges stod nemlig REKTORSTAFETT på programmet. En litt merkelig stafettpinne riktignok, men det fungerte som en kan se av bildet vårt. Fra Kari til Elin. En tilnærmet perfekt veksling!

Hele Aglo vgs. møttes i auditoriet nå i morges. Elever og ansatte. Først litt info om neste halvår. Søknadsfrister, terminoppgjør, «stå-på-oppfordringer» etc. Og ikke minst, påminning om vinterferie om en drøy måneds tid. 2023 eller MMXXIII som de gamle romerne skrev. Sør-Koreanerne har kommet helt til år 4356, mens Nord-Korea har kommet til år 112. Bare for å ha nevnt det… Og så er det greit å vite at FN har valgt 2023 som det internasjonale året for hirse for å øke kunnskapen om hirsens gunstige helseeffekter. Hirse er en slags kornplante, tror vi…

Men først altså REKTORSTAFETTEN. Elin Andersstuen fikk før første gang treffe alle de fine elevene sine, Kari Dahlen Aspenes kjenner dem veldig godt. Å starte det nye året med veksling er ok. Nye muligheter samtidig som vi tar veldig godt var på de som skjedde på de foregåeende etappene. Fin symbolikk, det.

Leder i Aglo-styret og direktør for divisjon opplæring i Blå Kors, Solveig Mjølsnes, var også på plass for å si takk og velkommen.

2023 blir jo et kjempeviktig år for alle som hører til Aglo. Nye utfordringer, nye muligheter og fortsatt utvikling. Vi sier «takk» til 2022 og «morn-morn» til 2023. Måtte det bli et år preget av framgang, fred, håp og en positiv utvikling. Vi er klare!