fbpx
I operettemodus

Det var gjennom  Aglo-lærer Anne-Kath Momyr Aglo fikk vi spørsmål om frisørelevene kunne delta backstage med oppsettingen av operetten Flaggermusen. Selv om vinterferien ble berørt stoppet ikke det engasjerte lærer og elever.

Siste torsdagen i februar troppet fire spente elever opp på Kimen for å få en intro til oppgavene som ventet. «Introlærer» var Maren Togstad som er ansatt ved operaen i Kristiansund. Jentene fikk prøvesminke og sette opp håret til hverandre.

 IMG_39471.jpg

Maren Togstad viser oppsettingsteknikk på Frida Fagrell.  Ida Margrete Schive (t.v), Lill Mari Svorkmo og Marie Skulbørstad følger med.

– De skulle ha ansvar for hår og sminke til alle de kvinnelige koristene,  tjue i tallet. Ingen av jentene hadde noen kjennskap eller forhold til opera før dette, men man kan si at interessen har kommet.

– I alt ti kvelder tilbrakte de på Kimen. Nå vet de hvordan det er å jobbe med slike oppsettinger. Og det frister til gjentagelse. Og det kan det fort bli, for de fikk meget gode tilbakemeldinger.

Det har også vært flere fra Aglo involvert i  den hittil største oppsettingen på Kimen. Lærerne Anne Kath Momyr på kostyme og Kine Kari-Anne på hår og sminke på de mannlige koristene. Og Aglo-elev August Timann Haug Bulling var med på scenen.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.