fbpx
Aglo for Afrika

OD-dagen er neste torsdag, men i dag varma hele Aglo opp med internasjonal dag. Vi vil bry oss!

OD er elevenes håndslag til elever og kolleger i andre land. Derfor er internasjonal dag også elevenes ansvar.

Første del av dagen gikk med til å sette seg inn i situasjonen til skoleungdom i de to afrikanske landene Etiopia og Malawi. Med ord, bilder, lek, quiz, og samtale fikk vi en fin tilnærming til situasjonen i de to landene.

Etter lunsj var temaet selve OD-dagen. Svært mange av elevene våre har skaffa seg jobb på egen hånd, men mange vil også være i sving når Aglo også i 2014 inviterer til Torgdag i Stjørdal sentrum.

Merk tidspunktet: Torsdag 6. novemer 11.00-15.00.

Torgdagen gir muligheter til en del go’kjøp. Bygg-gjengen produserte i løpet av dagen fire store hagebord m/sete. Solide greier til en pris av BARE 1200 kroner. Blir det for få bord, har de lovet å lage flere! HO-laga blant annet mat (… og utøste årets første brannalarm…). Det blir mye på Torget neste torsdag, og alle avdelingene våre vil bidra.

AF-avdelingen legger opp til loppemarked, og det betyr blant annet et sterkt ønske om lopper. Kan leveres på skolen senest tirsdag 4. oktober!

Formavdelinga er alltid i det kreative hjørnet og de kan by på hjemmelagde og fine julekort samt forskjellige glassfigurer.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Last mer

Instagram poster
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.