OD-dagen er neste torsdag, men i dag varma hele Aglo opp med internasjonal dag. Vi vil bry oss!

OD er elevenes håndslag til elever og kolleger i andre land. Derfor er internasjonal dag også elevenes ansvar.

Første del av dagen gikk med til å sette seg inn i situasjonen til skoleungdom i de to afrikanske landene Etiopia og Malawi. Med ord, bilder, lek, quiz, og samtale fikk vi en fin tilnærming til situasjonen i de to landene.

Etter lunsj var temaet selve OD-dagen. Svært mange av elevene våre har skaffa seg jobb på egen hånd, men mange vil også være i sving når Aglo også i 2014 inviterer til Torgdag i Stjørdal sentrum.

Merk tidspunktet: Torsdag 6. novemer 11.00-15.00.

Torgdagen gir muligheter til en del go’kjøp. Bygg-gjengen produserte i løpet av dagen fire store hagebord m/sete. Solide greier til en pris av BARE 1200 kroner. Blir det for få bord, har de lovet å lage flere! HO-laga blant annet mat (… og utøste årets første brannalarm…). Det blir mye på Torget neste torsdag, og alle avdelingene våre vil bidra.

AF-avdelingen legger opp til loppemarked, og det betyr blant annet et sterkt ønske om lopper. Kan leveres på skolen senest tirsdag 4. oktober!

Formavdelinga er alltid i det kreative hjørnet og de kan by på hjemmelagde og fine julekort samt forskjellige glassfigurer.