fbpx
Vi «invaderte» torget!

Hele Aglo jobba for årets Operasjon Dagsverk (OD). En hel haug av oss «invaderte» i formiddag torget i Stjørdal og sørga med det for en pen bunke tusenlapper til årets aksjon.

Vi har gjort det før – og vi gjorde det altså igjen.  De som ikke greidde å skaffe seg jobb på egen hånd laget en flott torgdag. Der fikk elevene også med seg de ansatte.

Flere bilder fra årets OD-dag kan du se ved å gå inn på Aglos facebookside.

Hvor mye vi har greid å samle inn i år vet vi faktisk ikke på nåværende tidspunkt, men vi har et godt håp om å sende over 50 tusenlapper til OD-prosjektene i Malawi og Etiopia.

Aglo-frisørene inviterte til ekstra kundedag hvor inntektene gikk til OD

Musikkgruppa på Aglo – semiprofesjonelle… – ledet an på torget med sitt sedvanlige sceneshow fra pavilijongen på torget. At elevene trakterte både instrumenter og egne stemmebånd satte en ekstra spiss på den musikalske biten

Alle avdelingene var i aksjon på torget. Noen stekte vafler, AF-avdelingen arrangerte loppemarked, bygg solgte fuglematekasser og flotte «utebord», HO og Design og håndtverk solgte unna egenproduserte varer i stor stil. Og rundt omkring i sentrum dukka det opp Aglo-elever med innsamlingsbørser.

Noen ble forresten igjen på Aglo; nemlig frisørene. De inviterte til en slags «åpen klippedag» i frisørsalongen sin. Godt over ti personer stakk innom. De fikk en oppfrisking av «øverste etasje» i bytte mot et solid bidrag til OD. En vinn-vinn-situasjon.

 

Og hvis du havner på Aglos facebookside for å se flere bilder kan du like gjerne klikke på at du «liker» sida. Da får du alt om Aglo direkte på PC-skjermen din. SMART!

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.