fbpx
Aglo elevene trives – enda bedre!

De første tallene fra årets store elevundersøkelse ble presentert på et lærermøte denne uka. Svarene Aglo-elevene gav er til dels svært positive. Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse som gjennomføres i alle landets skoler.

Tallene fra årets undersøkelse kan lett sammenliknes med tidligere år. Årets tall viser da at det har vært en liten o0g positiv økning fra årene i forveien.

Da rektor Thomas Mo presenterte tallene understreket han at selv gode tall kan og bør forbedres. Han pekte spesielt på et felt som det har vært jobbet mye med på Aglo. MOBBING.

Elevundersøkelsen at ni av ti elever sier at de ikke blir mobbet på skolen. Det betyr at en av ti har opplevd mobbing en eller flere ganger i løpet av skoleåret.

På Aglo er det nulltoleranse ovenfor mobbing, og Thomas Mo poengterte at en mobbesak er en for mye.

Elevundersøkelsen gir svar på mye. Den viser blant annet at 95 prosent av elevene svarer at de er «hyggelige mot lærerne sine».  90 prosent svarer at «lærerne er hyggelige mot dem». To av tre forteller at de gjør leksene sine og 80 prosent svarer at de får utfordringer å jobbe med i de fleste fagene.

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart