fbpx
Aglo anno en dag i mars 2020

Vi har vært der, vi har vært på Aglo. Ryktene om at det er laber aktivitet der borte stemmer for så vidt. Vi traff noen; noen ytterst få.

Mars 2020. De av oss som lever om 40 år vil med stor innlevelse fortelle barn og barnebarn om mars 2020. Da det litt utenkelige plutselig skjedde.

Børge med sin kjære Nikon og undertegnede med blokk og kulepenn møttes altså på Aglo i dag. Skjønt møttes….. 3,45 (ca. 1,098 π) meters avstand. Avtalt pr. telefon på forhånd.

Tor Erik Tuseth. Driftsscæfen vårres. Han var der!!!

– Trist med så lite liv, men vi er allerede langt inne i sommerarbeidet. Vi har faktisk fått unnagjort ting vi aldri trodde vi skulle greie før langt utpå sommer’n. Harald (Halvorsen) har for eksempel laftet to gapahuker til barnehagene våre, sa altså Tor Erik og viser oss Aglos største hemmelighet. Det nye verkstedet for vg2 kjøretøy. Stort og flott, umulig å finne. Vi fant det altså…

Harald, ja. Om bare en uke er han pensjonist. Vi tar markeringa senere.

Vi satte kursen mot undervisningsbyggene. GOOOOOOD plass for en gangs skyld på parkeringa.

Det var ikke slik det pleier å være, nei.

Tomt, tomt, tomt. Til vi fant a Gørild på kontoret sitt. Vi stoppet utenfor og snakka utenfra og inn.

– Koss går det, Gørild, ropte vi!

– Jo asså. Malla og Brit veksler på å være på skolen og å ha hjemmekontor. De gjør vanlige kontoroppgaver. Gerd, Guri og jeg er her stort sett. Vi driver nå med vårt. Guri har begynt med realkompetansevurdering. Jeg holder kontakten med avdelingsledere og rådgivere og holder meg oppdatert på hvordan det går med ansatte og elever. Drift er her og driver med ymse vedlikehold, renholderne har brukt tida til rundvasking og tar grundig vask av dørhåndtak osv. I tillegg er en og annen innom for å hente forskjellig utstyr. Det jobbes godt på alle kanter.

Klikk på bildene under for å forstørre

Vi tok Gørild med oss i Idrettsbygget, liksom for å få tatt bilde av en elev/lærertom skole. Det funka. Det var TOMT!

Tom korridor, tomme, klasserom, ingen lyd fra gymsalen, ingen trakk i snora på do, ingen forserte trappa på en-to-tre og ingen som helst knitring av matpapir.

– Ja, jeg savner både elever og ansatte veldig og gleder meg til den dagen vi kan komme i gang igjen, sa og mente rektor Gørild.

Under lunsjen satt de på egne bord. Litt til ære for fotograf Børge, men også for å understreke at de ytterst få som spiser lunsj på skolen vårres tar sine forholdsregler.

Ta en titt på videoen og sjekk hvordan mattelærer Åse takler dagene hjemme på Ørhaugen. Hva er egentlig en trekant? Se og lær (muligens ikke…)

Åse-trekanten…

I løpet av den korte, korte turen fikk undertegnede to telefonsamtaler og tre SMS. Sikkert enda mer på It’s learning. Ingenting er som før, egentlig.

– Ka e momentan vekstfart og kofor vil itj Geogebra det æ vil….?

Standardspørsmål, det.

Sånn går no dagan på Aglo. Nesten ingen på jobb, men alle jobber. Vi vil tilbake. Vi gleder oss i alle fall til det!

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.