fbpx
Spent stemning på Aglo foran «årets kamp»

Skatvalshallen tirsdag 27. november klokka 21.00. Det er bare å møte opp. Garantert høy temperatur og dramatikk. To ganger i året må de to lagene møte hverandre i bedriftsserien. Kampene er et hett diskusjonstema – ikke minst i lunsjpausene. Taperlaget tirsdag velger trolig å holde seg unna lunsjen onsdag…

aglo.no møtte Mallla fra Aglo 1 og Tor Helge fra Aglo 2. Vi håpet i det lengste at de kunne sitte ved siden av hverandre, men neida. Her måtte de holdes på avstand. Et bilde med «mord i blikket» var svært enkelt å arrangere. Ekte saker!

Malla var tindrende klar og svarte «JA» med svære bokstaver da hun bekreftet at kampen mot Aglo 2 var den kampen Aglo 1 utelukket alt annet enn seier.

– Det er nesten komisk å høre på spillerne på Aglo 2. Selv om all statistikk forteller at Aglo 1 er best i disse oppgjørene ser de på seg selv som favoritter. Latterlig, sier Malla.

Tor Helge nøyde seg stort sett med å henvise til serietabellen. Av totalt tolv lag ligger Aglo 2 på en sterk andreplass med seks soleklare seire og et knepent tap. Aglo 2 ligger nede på en niendeplass med tre knepne seire og fire tildels store tap.

Se hele tabellen her – og nyt den gjerne :-).

– Tabellen lyver ikke. Det er helt naturlig for oss på Aglo 2 å se på oss selv som favoritter. Malla og Aglo 1 tror jo på det umulige, fastslår han.

– Er dette virkelig så viktig for dere?

– Ja! Tirsdag får skole være skole og arbeid være arbeid. Vi tenker kun volleyball, sier de to; for en gangs skyld enige…

Det ble spilt en runde torsdag kveld, og Aglo 1 hadde kun ett mål da de møtte Stokkan Ungdomsskole: De skulle lære seg å kjefte på hverandre! Adrenalinet skulle frem. De skulle piske hverandre fremover.

Tor Helge lo da han fikk høre dette.

– Det er søtt. Sjarmerende, egentlig. Men jeg skjønner ikke helt hva de vil oppnå med det, svarer han.

For ordens skyld; begge Aglo-lagene vant generalprøven med sifrene 3-0…

Vi fikk på finurlig vis de to til å gi hverandre en klem før de skiltes. Hvordan vi fikk det til er egentlig litt uklart, men vi fikk det altså til.

alt

– Under bildet skal det stå at det er ARRANGERT, krever de to.

Her er de to lagene:

Aglo 1: Rikard, Jon Arve, Kari, Britt, Malla, Trond, Jan Erik, Thomas, Vegard (!??!), Gry Åse.

Aglo 2: Tor Helge, Odd Anders, Olav, Torgeir, Karen, Anne Berit, Guri, Heidi B, Heidi V ogTor-Steinar

PS! Rett etter intervjuet sprakk nyheten om at Aglo 1 rett og slett har lagt bånd på en av Aglo 2’s så langt ubenyttede spillere.

– En utålelig situasjon. Spilleren er rett og slett kapret. De har ikke spurt; og hadde de spurt ville vi selvsagt sagt tvert NEI. Vi kommer til å forfølge denne saken videre, sier Tor Helge og avslører at Aglo 2 kommer til å kreve en stor lukket valnøtt som kompensasjon.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.