Skatvalshallen tirsdag 27. november klokka 21.00. Det er bare å møte opp. Garantert høy temperatur og dramatikk. To ganger i året må de to lagene møte hverandre i bedriftsserien. Kampene er et hett diskusjonstema – ikke minst i lunsjpausene. Taperlaget tirsdag velger trolig å holde seg unna lunsjen onsdag…

aglo.no møtte Mallla fra Aglo 1 og Tor Helge fra Aglo 2. Vi håpet i det lengste at de kunne sitte ved siden av hverandre, men neida. Her måtte de holdes på avstand. Et bilde med «mord i blikket» var svært enkelt å arrangere. Ekte saker!

Malla var tindrende klar og svarte «JA» med svære bokstaver da hun bekreftet at kampen mot Aglo 2 var den kampen Aglo 1 utelukket alt annet enn seier.

– Det er nesten komisk å høre på spillerne på Aglo 2. Selv om all statistikk forteller at Aglo 1 er best i disse oppgjørene ser de på seg selv som favoritter. Latterlig, sier Malla.

Tor Helge nøyde seg stort sett med å henvise til serietabellen. Av totalt tolv lag ligger Aglo 2 på en sterk andreplass med seks soleklare seire og et knepent tap. Aglo 2 ligger nede på en niendeplass med tre knepne seire og fire tildels store tap.

Se hele tabellen her – og nyt den gjerne :-).

– Tabellen lyver ikke. Det er helt naturlig for oss på Aglo 2 å se på oss selv som favoritter. Malla og Aglo 1 tror jo på det umulige, fastslår han.

– Er dette virkelig så viktig for dere?

– Ja! Tirsdag får skole være skole og arbeid være arbeid. Vi tenker kun volleyball, sier de to; for en gangs skyld enige…

Det ble spilt en runde torsdag kveld, og Aglo 1 hadde kun ett mål da de møtte Stokkan Ungdomsskole: De skulle lære seg å kjefte på hverandre! Adrenalinet skulle frem. De skulle piske hverandre fremover.

Tor Helge lo da han fikk høre dette.

– Det er søtt. Sjarmerende, egentlig. Men jeg skjønner ikke helt hva de vil oppnå med det, svarer han.

For ordens skyld; begge Aglo-lagene vant generalprøven med sifrene 3-0…

Vi fikk på finurlig vis de to til å gi hverandre en klem før de skiltes. Hvordan vi fikk det til er egentlig litt uklart, men vi fikk det altså til.

alt

– Under bildet skal det stå at det er ARRANGERT, krever de to.

Her er de to lagene:

Aglo 1: Rikard, Jon Arve, Kari, Britt, Malla, Trond, Jan Erik, Thomas, Vegard (!??!), Gry Åse.

Aglo 2: Tor Helge, Odd Anders, Olav, Torgeir, Karen, Anne Berit, Guri, Heidi B, Heidi V ogTor-Steinar

PS! Rett etter intervjuet sprakk nyheten om at Aglo 1 rett og slett har lagt bånd på en av Aglo 2’s så langt ubenyttede spillere.

– En utålelig situasjon. Spilleren er rett og slett kapret. De har ikke spurt; og hadde de spurt ville vi selvsagt sagt tvert NEI. Vi kommer til å forfølge denne saken videre, sier Tor Helge og avslører at Aglo 2 kommer til å kreve en stor lukket valnøtt som kompensasjon.