fbpx
Kan noen tukte Aglo i Oslo 14. mai?

De tre andre Blå Kors-lagene dukka opp på et noe seinere tidspunkt. For Aglo-lærerne er målet å slå elevene…, for første gang.

 

 Dagen er altså lørdag 14. mai, og stedet er rundtomkring på Oslos vestkant. I fjor stilte Blå Kors med fire lag i Holmenkollstafetten. To fra Nord-Trøndelag og to fra Oslo. De fire lagene hadde en formidabel intern fight som, hvis vi dropper konkurransetenkninga, endte godt for alle fire. Den fighten bør i år omfatte flere lag. 

Vi kan stille med blandalag på alle plan. Gutter og jenter, lærere og elever. Institusjonene våre kan stille med brukere/pasienter/ansatte på samme lag. Sosialt og artig. Ta med ektefellen/kjæresten/samboeren om nødvendig.
 

Aglo vgs. stiller to lag…. Hva med Øvrebø vgs., Seiersborg vgs. Og Hop vgs. Er østfoldinger, vestlendinger og sørlendinger dårligere enn trøndere? Vår påstand; inntil det motsatte er bevist så tror vi det. Vi er faktisk så godt som overbeviste.

PS! Korte etapper (400 m – 2,5 km), 15 etapper og kvaliteten på løperne spriker enormt. Alle – nesten – kan bli med…
I fjor vant Aglo vgs. dobbelt i Blå Kors-klassen. Noen må da greie å stoppe dem i år!

Dette er det første vinnerlaget i den uofisielle Blå Kors-klassen. Aglos elevlag

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Det er nok muligens ikke like artig å komme på Vg3 Helsesekretær sine kundedager...Men veldig interessant og lærerikt er det når vi tar inn pasienter til ulike helseundersøkelser. Neste uke går disse flinke elevene ut i 3 ukers sykehuspraksis, og vi ønsker masse lykke til🤗Image attachmentImage attachment+1Image attachment

Det er nok muligens ikke like artig å komme på Vg3 Helsesekretær sine kundedager...Men veldig interessant og lærerikt er det når vi tar inn pasienter til ulike helseundersøkelser. Neste uke går disse flinke elevene ut i 3 ukers sykehuspraksis, og vi ønsker masse lykke til🤗 ... Se merSe mindre

19 timer siden
Last mer

Instagram poster
🏘 Så spennende å få besøke eksperimentboligene på Svartlamon i Trondheim 🤩 

Elever og lærere ved Vg1 HDP, Vg2 Søm, Vg1 FBIE og Vg2 Frisør har lært om hvordan gjenbruk, lavt konsum og redesign er en aktiv del av hverdagen til beboerne i de selvbygde husene. 

Vi fikk hilse på den 20 år gamle katten Benny  som bodde i et av husene og vi fikk besøke Rake Arbeidsfelleskap, et stort verksted hvor flere kunstnere arbeider. Her fikk elever og lærere være kreative og skape sin egen drømmebolig av papp.

Takk for at vi fikk komme på besøk😊

#svartlamon #eksperimentboliger #aglofbie #aglohdp @linelandet @doktorgull
Sigrid og de andre frisørelevene hadde i går årets første kundedag i den flotte frisørsalongen på Aglo! ✂️😊 @aglohairdressers 

#FBIE #frisør #Aglofrisørsalong #aglo #skatval #stjørdal #videregående
I morgen fra kl. 10.00 til 12.00 vil Rami fra ungdomskontakten være tilgjengelig i kantina. Kom gjerne innom for en prat!