fbpx
Mette-Marit møtte Aglo-kulturen

 

– Jeg har snakket med mennesker som har hatt sine vansker, men som nå ser mulighetene sine. Det jeg har sett har imponert meg, fortalte kronprinsessen etter Aglo-besøket.

Møtet med Aglo Familiesenter ble et sterkt møte for kronprinsesse Mette-Marit. Først ble hun møtt med flagg og sang av barna på Aglo Barnehage. Ikke uventet tok hun seg god tid til å snakke med de frammøtte barna. Veldig god tid også.

– Hun spurte meg hva jeg het og hva barnehagen min het. Jeg svarte Aglo og Ella, jeg, fortalte ei stolt barnehagejente som fikk et nært møte med kronprinsessen. For øvrig uten krone…

– Jeg tror hun har krone, mente en annen jente rett før bilen med kronprinsessen dukket opp. Hun påstod at hun ville bli litt irritert hvis det ikke stemte.


– Velkommen til Aglo. Sa ordfører i Størdal, Johan Arnt Elverum (t.v.), daglig leder på Aglo Opplæringssenter Odd Anders With og styrer på familiesenteret Kirsten Wettre.

Inne på familiesenteret fikk hun møte ansatte og beboere. Der ble det for øvrig tid til å improvisere. For å skape litt godlukt i lokalene hadde de ansatte bakt brød i forkant. Selve serveringen skulle imidlertid bestå av frukt og farris.

– Det lukter så godt. Kan jeg ikke heller få en brødskive, spurte kronprinsessen. Dermed bestod serveringen av nybakt brød med jordbærsyltetøy.


Kronprinsessen fikk et privat møte med Aglo-beboerne.

En av beboerne som fikk møte kronprinsessen var Hildegunn Hallen.

– Det var et fint møte. Hun spurte hvordan det var å bo på Aglo, og hun var veldig engasjert. Hun lyttet, og det setter jeg stor pris på at hun gjorde, sa Hildegunn som har vært på Aglo siden mai i 2010.

Også styrer Kirsten Wettre var fornøyd med besøket.

– Det var et flott besøk. Kronprinsessen var tydelig engasjert og opptatt av det arbeidet vi gjør på Aglo. Jeg tror faktisk at hun rakk å snakke med alle sammen i løpet av den korte tiden hun var her, sa Kirsten Wettre.

PS! Pappaen til en liten banahagegutt spurte sønnen sin hvorfor det var satt opp sperrebånd under kronprinsesebesøker. “Det er fordi Mette-Marit ikke skal rømme”, var svaret.

– Takk for besøket, Mette-Marit! Ansatte og beboere på familiesenteret vinker farvel.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen SKAPERGLEDE. Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det!Image attachmentImage attachment+2Image attachment

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen "SKAPERGLEDE". Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det! ... Se merSe mindre

2 uker siden
Last mer

Instagram poster
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.