Og konserten markerte slutten på ei herlig uke i rockens tegn. Aglo vgs. var tidligere i uka på det nye rockemuseet i Trondheim, Rockheim. Ei uvanlig uke som neppe går i glemmeboka med det aller første.

Aglo videregående skole har bokstavelig talt rocka seg gjennom den siste uka.  Fredag var det altså huskonsert med tidligere Idol-ener Aleksander With som gjesteartist. Med seg hadde han også gitaristen Tommy Kristiansen.

 
Aleksander, som for øvrig er sønn av daglig leder på Aglo, Odd-Anders With, fikk umiddelbart opp stemningen. De yngste elevene som er i 16-17-årsalderen var i den sjuende himmel, og artig nok; de fikk etter hvert følge av de mer tilårskomne blant oss.

For Aglo-bandet Next to Perfect ble vel seansen noe bortimot Perfect. Bandet avsluttet konserten i spann med Alexander da de framførte låten “Dancing on my own.” Det tok av, gitt.  Og; husker vi ikke helt feil het Aleksanders aller første hit «A little too perfect“. Tilfeldig; neppe. Kombinasjonen ble dermed relativt perfekt.

With trivdes tydelig i den svært intime konsertsalen på Aglo. Elever og lærer satt tett i tett på golvet, og Aleksander gav tydelig uttrykk for at han likte settingen.

I likhet med de andre barne- og ungdomsvirksomhetene til Blå Kors mottok Aglo vgs. en ekstra julegave rett før jul. Gjensidigefondet ønsket “noe ekstra” i forbindelse med jula, og konserten med Aleksander With var en del av denne pakken.

For de som ikke har fulgt med godt nok i poptimene de siste årene kan vi kort oppsummere:

Alexander With vant Idol i 2006, og har i ettertid hatt flere hitlåter. Blant annet har han vært oppe på førsteplass på de japanske hitlistene. Han har gitt ut to albumer, og under konserten kunne han fortelle at CD nummer tre er på vei.