fbpx
Endelig; vi er klare for CUPFINALEN!

Aglo-frisørene vet hvordan cupfinalestemningen skal skapes. Som den aller naturligste ting i hele verden; da farges selvsagt hårlokkene i de vakre fargene svart og hvitt!

I helga er det ROSENBORG som gjelder, intet annet. Søndagens cupfinale mot stakkars Sarpsborg  på Ullevål i Oslo spilles klokka 13.15. Da er store deler av landet badet i hvitt og svart. I skrivende stund har hvitfargen også lagt seg utendør her på Aglo. Alt stemmer for Rosenborg med andre ord.

Frisørlærer Anne Berit Haabeth har ALDRI opplevd en cupfinale live med RBK, men hun har vært meget nære på. Kun en nært forestående fødsel i 2003 stoppet en sponsa Oslo-tur i fargene svart og hvitt i 2003.

VG2-elev Odin Kongshaug er neppe verdens største fotballentusiast, men fant det helt riktig å farge håret i svart og hvitt. Skulle bare mangle.

Anne Berit stilte dermed med spraybokser og kunne presentere helgas mest trendy hårmote. Undertegnede vurderte(…) å ta samme frisyre selv, men fikk litt dårlig tid…

– Joda, jeg skal nok se kampen på søndag, sa Odin. Anne Berit har også satt av noen timer på søndag formiddag.

ALT FOR ROSENBORG MED ANDRE ORD.

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Det er nok muligens ikke like artig å komme på Vg3 Helsesekretær sine kundedager...Men veldig interessant og lærerikt er det når vi tar inn pasienter til ulike helseundersøkelser. Neste uke går disse flinke elevene ut i 3 ukers sykehuspraksis, og vi ønsker masse lykke til🤗Image attachmentImage attachment+1Image attachment

Det er nok muligens ikke like artig å komme på Vg3 Helsesekretær sine kundedager...Men veldig interessant og lærerikt er det når vi tar inn pasienter til ulike helseundersøkelser. Neste uke går disse flinke elevene ut i 3 ukers sykehuspraksis, og vi ønsker masse lykke til🤗 ... Se merSe mindre

17 timer siden
Last mer

Instagram poster
🏘 Så spennende å få besøke eksperimentboligene på Svartlamon i Trondheim 🤩 

Elever og lærere ved Vg1 HDP, Vg2 Søm, Vg1 FBIE og Vg2 Frisør har lært om hvordan gjenbruk, lavt konsum og redesign er en aktiv del av hverdagen til beboerne i de selvbygde husene. 

Vi fikk hilse på den 20 år gamle katten Benny  som bodde i et av husene og vi fikk besøke Rake Arbeidsfelleskap, et stort verksted hvor flere kunstnere arbeider. Her fikk elever og lærere være kreative og skape sin egen drømmebolig av papp.

Takk for at vi fikk komme på besøk😊

#svartlamon #eksperimentboliger #aglofbie #aglohdp @linelandet @doktorgull
Sigrid og de andre frisørelevene hadde i går årets første kundedag i den flotte frisørsalongen på Aglo! ✂️😊 @aglohairdressers 

#FBIE #frisør #Aglofrisørsalong #aglo #skatval #stjørdal #videregående
I morgen fra kl. 10.00 til 12.00 vil Rami fra ungdomskontakten være tilgjengelig i kantina. Kom gjerne innom for en prat!