fbpx
På tide med dekkskift!

Dessverre vil noen si, hurra vil andre si. Det er med andre ord på tide å skifte fra sommerdekk til vinterdekk. Det begynner faktisk å haste litt.

Her er et kjempegodt råd: La våre elever på vg2 Kjøretøy skifte dekkene på bilen din. Da slår du faktisk to fluer i en smekk. Du får skiftet dekkene, og du bidrar samtidig til å støtte en god sak; nemlig Mercy Ships som er bistandsprosjektet til Aglo vgs.

Bildet vårt over viser to av elevene, Eirik Olaussen Nilsen (t.v.) og Leif Henrik Monsø i aksjon.

Dekkskiftesesongen i verkstedet til vg2 Kjøretøy starter rett etter høstferien og de første dagene blir: torsdag 21/10, fredag 22/10 og fredag 29/10. Hvis tilbudet blir populært og ved behov fortsetter vi også i november.

Ta kontakt med vår elev/kundemottaker: Eirik Olaussen Nilsen på telefon: 981 53 109 og da gjerne med en tekstmelding. Husk å oppgi: navn, bilmerke og reg.nr. Da får også melding tilbake når du kan få utført dekkskifte.

Det er viktig at du har med bilens andre sett med dekk, eventuelt andre hjulbolter/mutre og eventuelt nøkkel til låsebolten.

Dette koster minimum 75 kroner pr. dekk. Altså 300 kroner for alle fire dekkene.    

Husk alt går direkte til et veldig godt formål, derfor minimum 300,-

Før bilen hentes vipps betaling til 552993. (Aglo Mercy Ships)

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Det er nok muligens ikke like artig å komme på Vg3 Helsesekretær sine kundedager...Men veldig interessant og lærerikt er det når vi tar inn pasienter til ulike helseundersøkelser. Neste uke går disse flinke elevene ut i 3 ukers sykehuspraksis, og vi ønsker masse lykke til🤗Image attachmentImage attachment+1Image attachment

Det er nok muligens ikke like artig å komme på Vg3 Helsesekretær sine kundedager...Men veldig interessant og lærerikt er det når vi tar inn pasienter til ulike helseundersøkelser. Neste uke går disse flinke elevene ut i 3 ukers sykehuspraksis, og vi ønsker masse lykke til🤗 ... Se merSe mindre

17 timer siden
Last mer

Instagram poster
🏘 Så spennende å få besøke eksperimentboligene på Svartlamon i Trondheim 🤩 

Elever og lærere ved Vg1 HDP, Vg2 Søm, Vg1 FBIE og Vg2 Frisør har lært om hvordan gjenbruk, lavt konsum og redesign er en aktiv del av hverdagen til beboerne i de selvbygde husene. 

Vi fikk hilse på den 20 år gamle katten Benny  som bodde i et av husene og vi fikk besøke Rake Arbeidsfelleskap, et stort verksted hvor flere kunstnere arbeider. Her fikk elever og lærere være kreative og skape sin egen drømmebolig av papp.

Takk for at vi fikk komme på besøk😊

#svartlamon #eksperimentboliger #aglofbie #aglohdp @linelandet @doktorgull
Sigrid og de andre frisørelevene hadde i går årets første kundedag i den flotte frisørsalongen på Aglo! ✂️😊 @aglohairdressers 

#FBIE #frisør #Aglofrisørsalong #aglo #skatval #stjørdal #videregående
I morgen fra kl. 10.00 til 12.00 vil Rami fra ungdomskontakten være tilgjengelig i kantina. Kom gjerne innom for en prat!