Endelig. Sist alle på Aglo var samlet var tidlig i mars 2020. Det er faktisk nitten – 19 – måneder siden. Klokka 08.45 i dag tidlig var vi på plass igjen – i alle fall de fleste av oss. DEILIG!

Koronaviruset har definitivt gjort noe med oss – og alle andre. Nå er vi i gang igjen, og slik vil vi ha det videre også. NEMLIG!

Høstferien ble historie i morges, og økta fram mot jul ble av rektor Gørild Joramo beskrevet som kanskje den viktigste og beste læringsperioden i skoleåret 2021-22. Derfor var det viktig med felles start.

Smittevern var tema, selvsagt. Pandemien er ikke over, selv om vi føler oss litt tryggere. Rektor brukte fellessamlingen til å minne om at det fortsatt er noen regler vi må følge her på skolen. Vil du vite mer om smittereglene våre så kan du klikke på boksen under.

Smitteforebygging på Aglo vgs.

Den delvise «friskmeldingen» av samfunnet har flere konsekvenser. RUSS 2022 blir en realitet. Derfor inviterte rektor til russesamling i auditoriet tirsdag 26. oktober kl. 11.50. Rødruss, svartruss, russepresident, terrorchæf m.m. Spennende, fint og artig håper vi.

Den omdiskuterte ti-prosentregelen er også tilbake fra og med denne måneden. Det betyr at et for høyt timefravær kan resultere i at karaktergrunnlaget blir for dårlig. Derfor er det viktig å få ned fraværet eller å få bekreftet fraværet med legeattest., Spør kontaktlærer hvis du er i tvil.

Så ble også vinnerne av NATURSTIEN på BLI-KJENT-DAGEN tidligere i høst offentliggjort.

Her er de tre beste: 1. Vg2 Tømrer. 2. Vg3 AFA og 3. Vg2 ITEK.

HURRA x 3 for dem