fbpx
Leksjon nr. 1 – BLI KJENT!

Vi ble kjent med både det ene og det andre i løpet av en formiddag. Først og fremst HVERANDRE, deretter det innholdsrike og flotte  nærområdet vårt. OK vær og mange smil observerte vi også.

Vi starta naturlig nok på Aglo. La turen forbi de nærmeste nabogårdene våre, gikk vestover og tok en 130-graders sving mot øst og Steinvikholm Slott. Deretter videre østover mot Håmmårsbukta. Så småjogga(føltes slik…) vi opp til skolen. Sprek gjeng!

Hvilket nabolag vi har på Aglo! Alle var selvsagt innom holmen vår i dag.

13 ulike poster, seks-sju kilometer fordelt over tre timer, gode sko, godt humør, vann…, og grilling i lunsjen. Det funka – som alltid.

En bitteliten oversikt over noen av oppgavene underveis:

  • Navngi bilmerker
  • Sprette blyanter…
  • Kaste støvler mellom beina og over hodet…!
  • Hva inneholder mye sukker og hva inneholder lite.
  • Lukte ulike krydder
  • Ertestafett e.l.…

Målet er altså å bli kjent med hverandre. Det ble vi. I alle fall med de som tilhørte gruppa vår. Underveis var det haugevis med muligheter til å bli kjent. Lett å skifte samtalepartnere var det også.

Dette er «blyantspretting» på Aglo-vis

Underveis imponerte gjengen min. De var bare sååååå flinke. Vi var alldeles suverene på blomster, bilmerker og blyantsprett. For ikke å snakke om støvelkasting baklengs og ertestafett.

Hvem som vant?

Tja, ikke vet vi, selv om vi er 99,9 prosent sikre på at vi vinner…  Vi sjekka med arrangementskomiteen rett før deadline, men det var visstnok finregning på gang, og resultatet blir neppe klart før i morgen

Tradisjonen tro jobba to stk. Aglo-fotografer på høygear underveis. Masse bilder som kan sees i billedserien under. Klikk i vei.

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Det er nok muligens ikke like artig å komme på Vg3 Helsesekretær sine kundedager...Men veldig interessant og lærerikt er det når vi tar inn pasienter til ulike helseundersøkelser. Neste uke går disse flinke elevene ut i 3 ukers sykehuspraksis, og vi ønsker masse lykke til🤗Image attachmentImage attachment+1Image attachment

Det er nok muligens ikke like artig å komme på Vg3 Helsesekretær sine kundedager...Men veldig interessant og lærerikt er det når vi tar inn pasienter til ulike helseundersøkelser. Neste uke går disse flinke elevene ut i 3 ukers sykehuspraksis, og vi ønsker masse lykke til🤗 ... Se merSe mindre

18 timer siden
Last mer

Instagram poster
🏘 Så spennende å få besøke eksperimentboligene på Svartlamon i Trondheim 🤩 

Elever og lærere ved Vg1 HDP, Vg2 Søm, Vg1 FBIE og Vg2 Frisør har lært om hvordan gjenbruk, lavt konsum og redesign er en aktiv del av hverdagen til beboerne i de selvbygde husene. 

Vi fikk hilse på den 20 år gamle katten Benny  som bodde i et av husene og vi fikk besøke Rake Arbeidsfelleskap, et stort verksted hvor flere kunstnere arbeider. Her fikk elever og lærere være kreative og skape sin egen drømmebolig av papp.

Takk for at vi fikk komme på besøk😊

#svartlamon #eksperimentboliger #aglofbie #aglohdp @linelandet @doktorgull
Sigrid og de andre frisørelevene hadde i går årets første kundedag i den flotte frisørsalongen på Aglo! ✂️😊 @aglohairdressers 

#FBIE #frisør #Aglofrisørsalong #aglo #skatval #stjørdal #videregående
I morgen fra kl. 10.00 til 12.00 vil Rami fra ungdomskontakten være tilgjengelig i kantina. Kom gjerne innom for en prat!