fbpx
Suksess for SES!

SES-gjengen fikk to andreplasser da REMA 1000 oppsummerte mandagens butikkovertakelse. Over hele Trøndelag overtok elever ansvaret for en rekke REMA-butikker. Aglo vgs. tok over REMA 1000 i Husbyfaret.

Totalt ble det delt ut premier i fem ulike klasser. Hele klassen var tilstede under prisutdelingen i Prinsen Kino i Trondheim.

  • Salg
  • Markedsføring
  • Beste team
  • Bærekraft
  • Årets butikk

Vg2 SES vant ingen av klassene, men de stakk av med to – 2 – andrepremier. Et kjemperesultat mener vi!

Aglo ble nummer to i klassene «Markedsføring» og «Beste team«. To prestisjeklasser. Mandag jobbet teamet meget godt fra kl. 06:00 – kl. 17:00. Fikk en røff start da det viste seg at avkjølingsanlegget hadde sviktet i løpet av natta. Men teamet fungerte og utfordringene ble møtt på en flott måte.

«Årets butikk-pris» havnet i Namsos og hos elevene på Olav Duun vgs. Hurra for dem også!

På marekedsføringsbiten imponerte klassen med blant annet egenprodusert film som ble lagt merke til både på skolens hjemmeside og ulike sosiale medier.. Den lokale pressen ble kontaktet – og invitert – og det var avisoppslag både før og etter.

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Det er nok muligens ikke like artig å komme på Vg3 Helsesekretær sine kundedager...Men veldig interessant og lærerikt er det når vi tar inn pasienter til ulike helseundersøkelser. Neste uke går disse flinke elevene ut i 3 ukers sykehuspraksis, og vi ønsker masse lykke til🤗Image attachmentImage attachment+1Image attachment

Det er nok muligens ikke like artig å komme på Vg3 Helsesekretær sine kundedager...Men veldig interessant og lærerikt er det når vi tar inn pasienter til ulike helseundersøkelser. Neste uke går disse flinke elevene ut i 3 ukers sykehuspraksis, og vi ønsker masse lykke til🤗 ... Se merSe mindre

17 timer siden
Last mer

Instagram poster
🏘 Så spennende å få besøke eksperimentboligene på Svartlamon i Trondheim 🤩 

Elever og lærere ved Vg1 HDP, Vg2 Søm, Vg1 FBIE og Vg2 Frisør har lært om hvordan gjenbruk, lavt konsum og redesign er en aktiv del av hverdagen til beboerne i de selvbygde husene. 

Vi fikk hilse på den 20 år gamle katten Benny  som bodde i et av husene og vi fikk besøke Rake Arbeidsfelleskap, et stort verksted hvor flere kunstnere arbeider. Her fikk elever og lærere være kreative og skape sin egen drømmebolig av papp.

Takk for at vi fikk komme på besøk😊

#svartlamon #eksperimentboliger #aglofbie #aglohdp @linelandet @doktorgull
Sigrid og de andre frisørelevene hadde i går årets første kundedag i den flotte frisørsalongen på Aglo! ✂️😊 @aglohairdressers 

#FBIE #frisør #Aglofrisørsalong #aglo #skatval #stjørdal #videregående
I morgen fra kl. 10.00 til 12.00 vil Rami fra ungdomskontakten være tilgjengelig i kantina. Kom gjerne innom for en prat!