Nå skjer det noe overalt på Aglo. Det produseres og skapes foran julemarkedet vårt lørdag 23. november.
Hjemmesida prøver å holde seg oppdatert, men det er neimen ikke enkelt å følge med. Men vi skal gjøre vårt aller beste de siste 15 dagene før markedet vårt.
Denne gang har vi havna der vi ofte havner…; på kjøkkenet og i kantina. Alltid noe godt derfra.
Med god hjelp fra Guri «Bærplukker» Fornes Drop, bidrar kantina i år med egenprodusert aroniasaft og – gele. Og ikke bare det. De har fiksa hjemmelaga villbringebærsyltetøy og eplesmør til årets julemesse.
Rakk du ikke årets store «ut-på-tur-for-å-plukke-bæra-vi-alltid-plukker-TUR» i skogen så er det fortsatt et håp. De superdelikate produktene vil selvsagt bli sentralt plassert i idrettshallen vårt lørdag om to uker.. Der kan de kjøpes!