fbpx
Julemarkedet nærmer seg!

Noen drømmer om 24. desember, på Aglo vgs. drømmer vi også om førstkommende lørdag, altså 24. november. Da er det tidenes aller første julemarked på skolen vårres!

Lørdag 24. november klokka 13.00-16.00. Finn fram kalenderen både på kjøkkenet og på mobil. Kryss av, og vit at du skal til Aglo denne dagen. Unger og voksne, gamle og halvgamle, tanter og onkler, fetter og kusine. Få alle i hop til Aglo på lørdag…

Hus til de minste fra Bygg

Vi har tatt turen rundt omkring på skolen vår for å sjekke ståa rett før den særdeles spennende dagen.

Bygg-gjengen skal en gang i framtida bygge svære hus. I november bygger de bittesmå søte hus. Beregna på de minste blant oss. Fuglene. Alle trenger ei fuglekasse i hagen og/eller på hytta.

En gjeng ansatte har noe som omtales som strikkelunsj. Sokker, votter, skjerf, luer osv. Sjekk bildene våre og se!

DH-avdelingen er jo i utgangspunktet spesialister på å lage julemarkedting. Full aktivitet på Villa Form da vi var innom. Tekstil, glass osv. TIP laget naturlig nok TIP-ting. Lysestaker etc i metall. Sikkert mye mer også.

HO-avdelinga lar helse være helse…, og strikker, hekler og lager mat. Frokostblanding på Aglo-vis, boller og brød.

Det er rett og slett et salig og nesten ubeskrivelig kaos rundt på avdelingene våre. Følg alglo.no og Aglo-sidene på Facebook så kommer det garantert mer info om alt det som skjer på avdelingene.

Vi har nettopp innvia vårt siste bygg på skolen. Svært gymanlegg og et ditto auditorium. Mye av aktiviteten foregår der. På «Låven» blir det blant annet matservering. Etter hva ryktene sier så skal det serveres rømmegrøt. Blant annet.

Vi har en del konkurrenter på julemarkedmarkedet i Stjørdal, men vi har i det minste det aller ferskeste å by på. Og så er det gratis inngang så klart. Salgsoverskuddet går for øvrig til vårt bistandsprosjekt Mercy Ships.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Det er nok muligens ikke like artig å komme på Vg3 Helsesekretær sine kundedager...Men veldig interessant og lærerikt er det når vi tar inn pasienter til ulike helseundersøkelser. Neste uke går disse flinke elevene ut i 3 ukers sykehuspraksis, og vi ønsker masse lykke til🤗Image attachmentImage attachment+1Image attachment

Det er nok muligens ikke like artig å komme på Vg3 Helsesekretær sine kundedager...Men veldig interessant og lærerikt er det når vi tar inn pasienter til ulike helseundersøkelser. Neste uke går disse flinke elevene ut i 3 ukers sykehuspraksis, og vi ønsker masse lykke til🤗 ... Se merSe mindre

19 timer siden
Last mer

Instagram poster
🏘 Så spennende å få besøke eksperimentboligene på Svartlamon i Trondheim 🤩 

Elever og lærere ved Vg1 HDP, Vg2 Søm, Vg1 FBIE og Vg2 Frisør har lært om hvordan gjenbruk, lavt konsum og redesign er en aktiv del av hverdagen til beboerne i de selvbygde husene. 

Vi fikk hilse på den 20 år gamle katten Benny  som bodde i et av husene og vi fikk besøke Rake Arbeidsfelleskap, et stort verksted hvor flere kunstnere arbeider. Her fikk elever og lærere være kreative og skape sin egen drømmebolig av papp.

Takk for at vi fikk komme på besøk😊

#svartlamon #eksperimentboliger #aglofbie #aglohdp @linelandet @doktorgull
Sigrid og de andre frisørelevene hadde i går årets første kundedag i den flotte frisørsalongen på Aglo! ✂️😊 @aglohairdressers 

#FBIE #frisør #Aglofrisørsalong #aglo #skatval #stjørdal #videregående
I morgen fra kl. 10.00 til 12.00 vil Rami fra ungdomskontakten være tilgjengelig i kantina. Kom gjerne innom for en prat!