fbpx
Prestisjeduell av en annen verden!

 

Det er med andre ord ukas tradisjonelle nyhetsquiz. Den alle elsker å vinne og alle hater å tape. En årelang vg3-tradisjon. Ny for årets elever, det årlige høydepunktet for kontaktlærerne.

Kontaktlærerne… Det er på den måten gruppene deles opp. Det er med andre ord en intens kamp mellom de seks kontaktlærerne. Hvem har de beste quizerne i elevgruppa si?

Danske-Bente gliste bredest før jul, og det har hun en tendens til å gjøre på nyåret også. Gruppa hennes (hovedbildet) leder etter de fire første ukene. Men det er tett, veldig tett.

aglo.no var der da Uke 5-quizen ble løst. En noe krevende omgang, syntes vi, da. Relativt enkel, syntes elevene…

«STILLINGEN!!!!» Kongetrøbbel i Spania, Sverige eller Belgia?
Slopstyle? Ka e d? – Vi vinn te slutt, sjø!

Eller hva? Fastlegesaken kunne alle, klubbtilhørigheten til Mats Zuccarello likeså. Noe trøbbel med den betente situasjonen i Ukraina, men full kontroll med Daft Punk (???) og «Get lucky». Mobilappen Kik er uproblematisk – det visste alle…, bortsett fra kontaktlærerne som styrte seansen.

Grovt oppsummert; gruppene til Bente og Rikard fikk tolv av tolv! Bente leder sammenlagt, men skal IKKE føle seg trygg!

Hverken Bente eller Rikard var til stede i klasserommet da yndlingene deres slo til. Rikard Ulseth ble sittende og måpe da han etterpå fikk høre om tolv’ern. Han ble merkbart rørt.

– Kanskje jeg bør holde meg unna neste torsdag også. Det er mulig de føler at jeg setter et press på dem når jeg er tilstede. Da jeg ikke var der slapp de seg kanskje løs, mente han.

Nyhetsquizen er en gjenganger i flere Aglo-klasser. Det handler kort og godt om å skjerpe hjernen, og ikke minst; «tvinge» elevene til å oppdatere seg på nyhetsbildet.

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Det er nok muligens ikke like artig å komme på Vg3 Helsesekretær sine kundedager...Men veldig interessant og lærerikt er det når vi tar inn pasienter til ulike helseundersøkelser. Neste uke går disse flinke elevene ut i 3 ukers sykehuspraksis, og vi ønsker masse lykke til🤗Image attachmentImage attachment+1Image attachment

Det er nok muligens ikke like artig å komme på Vg3 Helsesekretær sine kundedager...Men veldig interessant og lærerikt er det når vi tar inn pasienter til ulike helseundersøkelser. Neste uke går disse flinke elevene ut i 3 ukers sykehuspraksis, og vi ønsker masse lykke til🤗 ... Se merSe mindre

18 timer siden
Last mer

Instagram poster
🏘 Så spennende å få besøke eksperimentboligene på Svartlamon i Trondheim 🤩 

Elever og lærere ved Vg1 HDP, Vg2 Søm, Vg1 FBIE og Vg2 Frisør har lært om hvordan gjenbruk, lavt konsum og redesign er en aktiv del av hverdagen til beboerne i de selvbygde husene. 

Vi fikk hilse på den 20 år gamle katten Benny  som bodde i et av husene og vi fikk besøke Rake Arbeidsfelleskap, et stort verksted hvor flere kunstnere arbeider. Her fikk elever og lærere være kreative og skape sin egen drømmebolig av papp.

Takk for at vi fikk komme på besøk😊

#svartlamon #eksperimentboliger #aglofbie #aglohdp @linelandet @doktorgull
Sigrid og de andre frisørelevene hadde i går årets første kundedag i den flotte frisørsalongen på Aglo! ✂️😊 @aglohairdressers 

#FBIE #frisør #Aglofrisørsalong #aglo #skatval #stjørdal #videregående
I morgen fra kl. 10.00 til 12.00 vil Rami fra ungdomskontakten være tilgjengelig i kantina. Kom gjerne innom for en prat!