fbpx
826 kilometer for Mercyships

Før het det Skolejoggen på Aglo, nå løper vi Mercyjoggen. Flotte tiltak hvor elever og lærere på Aglo bidrar for andre.

Mange flere bilder på Aglos facebooksider!!!

Moroa – ja, det var skikkelig moro – starta tradisjonen tro på Aglo-gresset med linedance og den etter hvert så berømte Aglo-ormen. Den smøg seg mellom bygningene på Aglo og bestod av smilende og joggende agloister. Hånd i hånd og klampen i bånn!

_DSC9807.jpg

Selve Mercyjoggen gikk i området rundt Steinvik Lager. Skatvalsbygda i en mellomting mellom brunt og grønt. Og strandkanten. Norges flotteste joggeløype. Og for den som ikke vet det; nabolaget til Aglo vgs. er vakkert, rikt og idyllisk.

Blåveis i veikanten, hvitveis likeså…, og dagens kjappeste deltaker som var et rådyr som passerte et par ti-metre unna oss.

118 ble registrert som joggere/løpere/gåere. 826 kilometer (826 000 meter) ble registrert i løpet av den timen joggen varte. En duo fra bygg varta opp med seks runder hver – og det er ok innsats må vite.

Inkludert lovt støttebeløp fra Aglo vgs., startkontingent samt diverse sponsorer gav det et Mercyship-resultat på i underkant av 10 000 kroner.

Litt artig; ei lita sørvestlandsbygd støttet en av elevene våre med 800 kroner. Takk te dæ og dæm, Ine fra vg2 TIP!

En gjeng Aglo-ansatte var i Krakow sist uke, og der gikk de så mye at gåinga/jogginga der nede  innbrakte om lag 4 000 kroner til Mercyjoggen. Og da har vel Krakowgjengen på et vis utfordret forrige ukes hjemmesittere…

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.