Før het det Skolejoggen på Aglo, nå løper vi Mercyjoggen. Flotte tiltak hvor elever og lærere på Aglo bidrar for andre.

Mange flere bilder på Aglos facebooksider!!!

Moroa – ja, det var skikkelig moro – starta tradisjonen tro på Aglo-gresset med linedance og den etter hvert så berømte Aglo-ormen. Den smøg seg mellom bygningene på Aglo og bestod av smilende og joggende agloister. Hånd i hånd og klampen i bånn!

_DSC9807.jpg

Selve Mercyjoggen gikk i området rundt Steinvik Lager. Skatvalsbygda i en mellomting mellom brunt og grønt. Og strandkanten. Norges flotteste joggeløype. Og for den som ikke vet det; nabolaget til Aglo vgs. er vakkert, rikt og idyllisk.

Blåveis i veikanten, hvitveis likeså…, og dagens kjappeste deltaker som var et rådyr som passerte et par ti-metre unna oss.

118 ble registrert som joggere/løpere/gåere. 826 kilometer (826 000 meter) ble registrert i løpet av den timen joggen varte. En duo fra bygg varta opp med seks runder hver – og det er ok innsats må vite.

Inkludert lovt støttebeløp fra Aglo vgs., startkontingent samt diverse sponsorer gav det et Mercyship-resultat på i underkant av 10 000 kroner.

Litt artig; ei lita sørvestlandsbygd støttet en av elevene våre med 800 kroner. Takk te dæ og dæm, Ine fra vg2 TIP!

En gjeng Aglo-ansatte var i Krakow sist uke, og der gikk de så mye at gåinga/jogginga der nede  innbrakte om lag 4 000 kroner til Mercyjoggen. Og da har vel Krakowgjengen på et vis utfordret forrige ukes hjemmesittere…