fbpx
4 stk. boder – ferdig levert

Vinter/vår-prosjektet til Vg1 Bygg er ferdig og avslutta. Fire stk redskapsboder ble fredag levert til et borettslag i Øverlands gate i Stjørdal sentrum.

Overleveringa med trailer og det hele fra Aglo langs E6 og opp i sentrum, er et lite høydepunkt for bygggutta/jentene. Det er også blitt en rutine. Det er tredje året vi leverer slike boder til dette borettslaget, og tilsammen altså 12 boder som tilsammen er inndelt i 30 småboder.

Totalt er kostnaden på de fire bodene som ble levert fredag ca. 100 000 kroner. Da er arbeidspenger ikke med siden dette er et skole/elev-prosjekt. Med andre ord; dette er et godt kjøp.

Bygglærer Svein Hodne forteller til aglo.no at Vg1-elevene våre har jobbet med dette prosjektet siden januar.

– Elevene våre har gjort en svært god jobb. De har lært mye, og nå får de også se resultatet av arbeidet sitt. Jeg er kjempefornøyd, sier altså Svein.

For gutta/jentene på Vg1 Bygg er dette en smak på det som forhåpentligvis blir en framtidig yrkeskarriere. Å lære teori i et klasserom er spennende nok, men å levere en produsert ordre på denne måten er litt mer enn gjevt. Det er en super bekreftelse på at praktlsk arbeid er en viktig del av yrkesopplæringa.

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

3 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart