Vinter/vår-prosjektet til Vg1 Bygg er ferdig og avslutta. Fire stk redskapsboder ble fredag levert til et borettslag i Øverlands gate i Stjørdal sentrum.

Overleveringa med trailer og det hele fra Aglo langs E6 og opp i sentrum, er et lite høydepunkt for bygggutta/jentene. Det er også blitt en rutine. Det er tredje året vi leverer slike boder til dette borettslaget, og tilsammen altså 12 boder som tilsammen er inndelt i 30 småboder.

Totalt er kostnaden på de fire bodene som ble levert fredag ca. 100 000 kroner. Da er arbeidspenger ikke med siden dette er et skole/elev-prosjekt. Med andre ord; dette er et godt kjøp.

Bygglærer Svein Hodne forteller til aglo.no at Vg1-elevene våre har jobbet med dette prosjektet siden januar.

– Elevene våre har gjort en svært god jobb. De har lært mye, og nå får de også se resultatet av arbeidet sitt. Jeg er kjempefornøyd, sier altså Svein.

For gutta/jentene på Vg1 Bygg er dette en smak på det som forhåpentligvis blir en framtidig yrkeskarriere. Å lære teori i et klasserom er spennende nok, men å levere en produsert ordre på denne måten er litt mer enn gjevt. Det er en super bekreftelse på at praktlsk arbeid er en viktig del av yrkesopplæringa.