fbpx
Aglo markerer adventstida

På Aglo har vi fine og trivelige tradisjoner vi ønsker å ta vare på. Vi markerer alltid at adventstida er spesiell for oss. Det kommer til å prege skolen vår de neste ukene.

Juletreet vårt ute på gårdsplassen er allerede tent. Det er et usedvanlig vakkert tre. På mandag (2. desember) starter vi dagen (mens det ennå er litt småmørkt) med fakkeltog ned til Steinvikholmen. Der nede blir det advenstandakt med skatvalspresten Birte Gresseth.

I formiddag tok vi oss – også det tradisjon… – en tur rundt i Aglo-gangene. I andreetasjen i «Låven» fant vi Oddvar fra TIP i full gang med å produsere peppekkaker. Porsjon etter porsjon etter porsjon.

– Det blir mer utover i desember, lover Oddvar med et godt tak i kjevla.

Og det fortsetter:

5. desember er det samling i storstua vår (auditoriet) med Solveig Mjølsnes som er divisjonsdirektør i Blå Kors Norge. Og selvsagt er gutta i husbandet vårt, Next To Perfect, på plass

10. desember er også en merkedag. Dagen da FNs Menneskerettighetserklæring ble underskrevet for 71 år siden. På Aglo markerer vi dagen sammen med representanter fra FN-sambandet. Tradisjon snart det også.

Fredag 13. desmber stopper bussene utenfor Skatval kirke. Hele Aglo på adventsgudstjeneste før klokka passerer 09:00. Nok en gang; Birte Gresseth og Next To Perfect er med oss. Til lunsj samme dag serverer vi selvsagt – og det er tradisjon det også – GRAUT i kantina.

Tirsdag 17. desember arrangeres den STORE VOLLYBALLTURNERINGEN i Skatvalshallen. «Avslag» klokka 10:00. Alle klassene stiller med toppet mannskap. Spennende.

Og en ting til; en kjempejulekalender avdekkes på mandag. Idrettsbyggets fasade blir pynta opp med en ny stjerne hver eneste dag fram mot julaften.

Og etterpå blir det jul.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.