fbpx
1HOB med nydelig matøkt

Hvorfor velge HO (Helse- og oppvekstfag) på Aglo vgs.? Her er en av haugevis med gode grunner. Svaret er rett og slett…MAT!

Joda, du leste riktig. HO-gjengen vår holder til i andre etasje i Undervisningsbygget. Vanlige klasserom, stelle/pleierom, aktivitetsrom og ikke minst – et supert KJØKKEN. Og enda bedre; kjøkkenet til HO brukes!

I dag for eksempel. 1HOB hadde kjøkkenøkta si. De laget massevis med god og ikke minst næringsriktig mat. Akkurat det står på pensumlista deres. Vi lar HO-lærer Lise Korsvik fortelle:

 – I dag ble det ble laget kylling og søtpotetfries, blomkål, brokkolisuppe med rundstykker og kai pad pak med ris.  Grønnsaker og dip, og sticky rice med mango til dessert. Det smakte nydelig, forteller Lise til aglo.no.

Vi tviler ikke…

Vil du vite mer om HO-tilbudene våre til høsten så klikk på knappen under. Der kan du også se den splitter nye filmen vår om HO-avdelingen.

Les mer om HO-avdelingen

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart