fbpx
Aglos ansikt utad

Aglos ansikt utad, 28 år gamle Mitra Faqiri Khatibzadeh, har fiksa det. Rett før helga bestod hun fagprøven i Kontor- og administrasjonsfaget. Tida som lærlig er OVER!

Mitra er en av hele åtte lærlinger i Aglo-systemet. Alle må gjennom det samme løpet. To år som lærling, deretter fagprøve.

– Jeg har bestått, smilte Mitra da vi stakk innom resepsjonen. Akkurat den følelsen er rett og slett god!

Pr. i dag har Aglo lærlinger i Kontor- og administrasjonsfaget, IKT-servicefag og Barne- og ungdomsarbeiderfaget. Mitra har vært lærling i det første av disse tre fagområdene.

Mitra er den første Aglo-ansatte du møter når du oppsøker Aglo. Sjefen i resepsjonen, stemmen i telefonen, den som sier hei og velkommen, den som svarer på det meste når du spør. Hun har liksom blitt Aglos ansikt utad. Mitra kom til Norge fra Afghanistan for ni år siden. Bosatt i Skatval og etterhvert med en solid trønderklang i dialekten sin.

– Jeg har vært på Aglo siden 2015. Først Vg1 HO (Helse- og oppvekstfag), så Vg1 og Vg2 på SES-avdelingen (Salg, service og reiseliv). Deretter var jeg så heldig at jeg fikk ha læretida mi på Aglo også, forteller Mitra. Arbeidssted har hele tiden vært resepsjonen i Administrasjonsbygget vårt.

18. februar er den perioden over. Nesten i alle fall… Nå har hun fått et vikariat på samme sted ut skoleåret.

– Det er jeg glad for, men jeg må nok etter hvert begynne å søke andre jobber også.

 – Hvordan har det vært å være elev/lærling på Aglo videregående skole såpass lenge?

– Jeg har trivdes kjempegodt. Jeg liker miljøet. Det har rett og slett vært trygt og godt å være her, sier Mitra.

Selve fagprøven gjennomførte hun i forrige uke. Oppgaven hennes handlet om temaene IKT-tjenester, kontorservice og økonomi. Det var både en praktisk og en større teoretisk del.

– Jeg skulle blant annet arrangere et kurs for de ansatte på Aglo. Temaet skulle være psykisk helse og det å tenke positivt. Det var litt vanskelig, men jeg fikk det til, smiler Mitra.

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Last mer

Instagram poster
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.