fbpx
1. mars nærmer seg!

ONSDAG 1. mars nærmer seg. Med andre ord; rett etter vinterferien! Det er datoen for de som nå er i ferd med å bestemme seg for hva de skal gjøre kommende skoleår.

Er du usikker på noe kan du kontakte skolen vår:

Tlf. 74834330 eller mail til: aglo@aglo.no

 

Skoleåret 2023/24 blir et svært spennende skoleår på mange måter. Den mye omtalte FAGFORNYELSEN trådde i kraft høsten 2020. Den har nå gitt nye tilbud og endrede tilbud på Vg1, Vg2 og i inneværende skoleår også Vg3.

På Aglo vgs. vil vi fra høsten av ha totalt sju ulike programområder med hele 18 ulike Vg1-, Vg2- og Vg3-tilbud å velge mellom.

Aglo-tilbudene 2023/24

Den aller beste Aglo-reklamen finner du nok rundt omkring i klasserommene og verkstedene våre. En historietime med for eksempel Rikard (bildet under) er både lærerik og artig!

Mange kjenner oss, men ikke alle. Til de som lurer på om de skal søke Aglo, men som kanskje sliter litt med å bestemme seg har vi noen tips på veien:

  • Besøk skolen vår. Den er lett å finne ute på Skatval. Se deg om og be noen (lærere, rådgivere etc.) om å fortelle om skolen. De siste årene har skolen modernisert seg kraftig. Ring oss gjerne på tlf. 74834330
  • Sjekk hjemmesida vår aglo.no veldig grundig. Der får du møte hele Aglo. Alt av tilbud og alt det som skjer i løpet av en helt skoleår.
  • Snakk med elever som har gått på skolen vår tidligere. Tidligere elever har alltid vært våre beste ambassadører. De har prøvd oss og vet hvordan et skoleår på Aglo vgs. kan være

Når du starter selve søkeprosessen kan du gå inn på hjemmesidene til vigo.no. Klikk på boksen under.

Søk på Vigo

Eller du kan søke direkte til Aglo vgs. ved å klikke på boksen under

Søk Aglo vgs. direkte

Totalt  regner vi med at vi starter neste skoleår med omlag 200 elever.

På Aglo ønsker vi å gi elevene NYE MULIGHETER, og vi har ett yndlingsmål: VÅRT MÅL – ALLE I MÅL. Og – VI SETTER ELEVEN I SENTRUM.

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.