fbpx
Bli med oss på rundtur!

Mange kjenner Aglo; men neppe alle. Nå har du sjansen. Bli med lærerduoen Børge og Pål på en svært så kjapp rundtur på skolen vår. Det kan bli en fin tur.

Børge Wahl har alltid et kamera i nærheten. ALLTID! Den siste tida har han stadig vekk blitt observert løpende rundt i korriodorene med hodelykt…., troddde vi. Men neida, panna og et hodebelte er siste nytt innen fotofaget. Børge har løpt rundt og filmet!

Noen meter foran har Pål Loennechen Baxter løpt og løpt og løpt. Ikke noe rart i det siden Pål løper mye mer enn alle oss andre. Men så viser det seg at Pål har løpt opp Aglo-rundturen for Børge og alle oss andre..

Derfor; bli med Pål og Børge rundtomkring på skolen vår. Youtube-videoen går kjapt unna, men den har fått med seg nesten alt som finnes på Aglo vgs. Klikk på boksen under og bli med.

 

Bli med oss på en kjapp Aglo-rundtur

 

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.