fbpx
With med nøkkelstilling i Vinmonopolet

TEKST OG FOTO: tsj

– For Blå Kors er det særdeles viktig at Vinmonopolet har styrke og legitimitet. Alternativet kan være at dagligvarebransjen overtar Vinmonopolets oppgaver, sier Odd Anders With til aglo.no.

Bedriftsforsamlinga fører tilsyn med hvordan Vinmonopolets styre og administrerende direktør forvalter selskapet. Bedriftsforsamlingen har i alt 21 medlemmer hvorav 14 er oppnevnt av regjeringen og sju blant de ansatte i Vinmonopolet.

Ikke alle er klar over at Vinmonopolet har andre oppgaver enn å selge alkoholholdige drikkevarer.

– Vinmonopolet er sammen med avgiftspolitikken er at av våre aller viktigste virkemidler for å redusere russkadene. Alkoholloven legger et stort ansvar på Vinmonopolet. Det handler om å regulere tilgjengelighet, drive kontroll og forebygging, forteller Odd Anders With.

Et annet litt morsomt Aglo/Blå Kors-moment… Odd Anders With erstatter Gunn Inger Løvseth, Melhus, som leder i bedriftsforsamlingen. Sistnevnte er nå styremedlem for Aglo, Lade BS og Blå Kors Midt og Nord.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.