fbpx
Aglo 2 banka Ole Vig!

Aglo 2 og Ole Vig vgs. delte førsteplassen før kveldens kamp i Skatvalshallen. Nå gjør de det ikke lenger!

Ole Vig vant det første settet med sifrene 25-18. Tross tapt sett; Aglo 2 viste til dels meget godt spill. Sett nummer to ble en fest. Aglo 2 tok grepet umiddelbart og vant med sifrene 25-11. Dermed ble det tredje settet avgjørende. Ole Vig åpnet best og ledet 3-0 før Aglo 2 kom skikkelig i gang. Men da kom de til gjelgjeld for fullt. Til slutt vant våre gutter og jenter sistesettet 15-8.

Gode server, sikre mottak og flere gode angrep i en kamp Aglo-gjengen karakteriserer som årets beste kamp!

Aglo 1 ligger midt på tabellen og vant sin kamp med solide 3-0 mot Miljøarbeidertjenesten. Med andre ord; en strålende Aglo-kveld.

Etter ni runder leder nå Aglo 2 med 16 av 18 mulige poeng. Kun to poeng skiller de fire beste lagene. Aglo 1 har så langt sikret seg åtte poeng.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.