fbpx
Vi starter opp MANDAG 11. MAI!

Skole-Norge, Aglo inkludert, åpner igjen mandag morgen. Noen justeringer kan det bli, men førstkommende skoleuke er det full fræs på Aglo igjen.

Det ble klart etter at regjeringen la fram planene sine for en kontrollert åpning av virksomhetene i landet vårt. Dermed ble det åtte og en halv uke med unntakstilstand og hjemmeskole for skole-Norge.

– De strengeste tiltakene i fredstid. En tid vi kommer til å huske så lenge vi lever. Nå er vi inne i en fase hvor vi skal ta hverdagen tilbake. Det skal vi gjøre ved å ha kontroll over situasjonen, sa statsminister Erna Solberg i kveld.

Kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby åpnet også opp for behovet for lokale tilpasninger da hun etter hvert fikk ordet i pressekonferansen.

– Nå skal elevene få regelmessig og jevnlig undervisning framover. Men vi må også gi den enkelte skole og kommune mulighet til å tilpasse åpningen til de forutsetningene som er tilstede.

……og

– Vi har sagt at det kan bli en uke med FLEKSIBILITET, sa Melby til TV2 i kveld.

Et par forbehold er det altså.

– Her på Aglo skal vi ha et avdelingsledermøte i morgen (fredag) kl. 08.00. Det er mulig at enkelte klasser må ha en dag nettundervisning – det skal vi avklare i morgen. Vi skal også avklare tilbud til sårbare elever som fortsatt må ha nettundervisning. Men alle elevene våre kommer til å få en SMS fra oss hvor det står NÅR de skal møte på skolen, sier rektor Gørild Joramo nå i kveld.

Fredag morgen kl. 08.30 er det forøvrig TEAMS-møte for alle de aktuelle lærerne hvor oppstarten blir grundig diskutert.

Slik hilser de kreative. Skohils…

Den siste tida har skoleledelsen brukt mye tid på å klargjøre skolen for en ny skolestart. Her er litt av resultatet av den tenkninga.

 • Klassene bruker de vanlige klasserommene sine​
 • Lærer  tørker av kateteret etter egne timer​
 • Dersom lærer benytter andre rom skal pulter og kateter vaskes over etter bruk​
 • Renhold vasker over alle pulter hver dag​
 • Bruk gjerne uteundervisning
 • Elevene bør sitte klassevis​

Da regjeringen la fram forslagene sine i dag ble det fra flere hold (statsminister Solberg og helseminister Høie bl.a.) presisert at enkelte tiltak vil bli satt i fokus. Resten av skoleåret og sikkert også i neste skoleår.

 • En meters avstand.
 • God håndhygiene
 • Klem på avstand…
 • Vær hjemme ved det minste tegn til sykdom

I en instruks til de ansatte på Aglo presiserer skolen også at renholdet vil bli en topprioritert satsing i tida som kommer. Det innebære blant annet at alle rom og pulter som har vært i bruk skal vaskes daglig. Toaletter skal vaskes to ganger daglig, og rengjøringsspray og engangskluter vil ære på plass i alle klasserom. Basta!!

Også i kantina vil det bli lagt vekt på smitteforebygging. Dette har forøvrig fungert godt de to ukene vg2-klassene våre har vært på skolen. Her er en oversikt over NÅR kantina skal brukes av de ulike avdelingene våre.

 • Elever kan kjøpe mat i kantina, men skal ta den med tilbake til klasserom​
 • Bygg- og tip-avdelingen kl. 11.00​
 • SES-avdelingen kl. 11.10​
 • HO-avdelingen kl. 11.20​
 • DH-avdelingen kl. 11.30​
 • AF-avdelingen kl. 11.40​
 • Kantina blir ellers åpen mellom 10.00 og 14.00

Skolebussene kommer til å gå til vanlig tid fra sentrum om morgenen med retur fra Aglo etter skoletid. På bussene skal annethvert sete brukes.

Forøvrig gjelder følgende universelle regel: BRUK SUNN FORNUFT OG TENK HVA DU GJØR OG HVORDAN DU GJØR DET

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart