Drama, spenning og moro fra første slag på ballen. Julecupen i volleyball på Aglo er i gang. Fra nå av og fram til mandag 21. desember blir volleyball det store, store samtaleemnet på Aglo.

Det starta klokka 13.30 i dag. Vg 1 TIF-A mot Vg1 Bygg-B. Et forventa knokkeloppgjør som ble nettopp det. Noe uryddig og tilfeldig, men innsats og tæl. Ikke uventa var det favoritten Vg1 Bygg – B som trakk det lengste strået. 3-0 etter tre strake Bygg-sett. Stort sett med ganske grei margin.

Så vg1 TIF-B mot Vg3 PBA-1. Her ble det jevnt. Veldig jevnt, egentlig. Vg1 TIF-B tok de første to settene, mens Vg3 PBA-1 kom voldsomt i det siste settet slik at resultatet til slutt ble 2-1 til TIF’erne.

I dagens siste kamp var det 3AFA som bokstavelig talt slo til og slo Vg1 TIF-A. Mektige greier.

aglo.no var selvsagt på plass med kamera, og som billedgalleriet under viser så var stemningen god – både på og delvis utenfor banen.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Kampene spilles under et relativt strengt smitteregime og altså på en helt ny måte. Kampene fordeles over to uker og spilles i vår egen idrettshall. Altså ikke en hel dag i Skatvalshallen. 16 lag er med, og vi tror at det muligens er ny Aglo-rekord.