fbpx
Mytti kos…, og mytti fag!

HO-avdelinga vår er i skikkelig julemodus. Vg2 BUA og Vg2 HEA har kost seg og slitt seg gjennom en hel skoledag. JULEVERKSTED med andre ord.

Det var faktisk kaotisk til tider. Er herlig kaos vil vi påstå. En halv dag i klasserommet med formingsaktiviteter og en halv dag i matmodus på kjøkkenet.

Karakter i skolekjøkken/juleverksted jula 2020: 5+

– Selvsagt har vi kost oss skikkelig i dag. Men det handler vel så mye om fag. Dette er aktiviteter som kan brukes i barnehage, SFO og alders/sykehjem, forteller HO-lærer Monica Storøien til aglo.no.

Kort oppsummert var programmet omtrent som følger:

Varm sjokolade til lunsj. Mmmmmmm….

Kjøkken: Masse baking. Pepperkaker (inkludert pepperkakehus m/stue og loft), rundstykker, sjakkruter (spiselige…). Fikse felleslunsj med begge klasser.

Arbeidsstue (klasserom 1, 3 og 5); Tove ull, styrikke engler(!), klippe og lime papirremser, lage perlebrett, silkedeig. +++

Delikatesse – pepperkake med glassur og nonstop

Vi havnet blant annet midt oppe i produksjonen av to pepperkakehus. Snakk om konsentrasjon og arbeidsvilje. Vegger ble spleisa og vegger falt ned… Men det ble visstnok vellykket til slutt, da.

Juleverksted på Aglo-vis. Kos – mytti kos

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.