fbpx
Se så flott vi har det!

Å komme på jobb klokka 08:00 i dag var et eventyr – et hvitt eventyr. Sjekk bildet vårt. Dette bildet kommer garantert til å prege fronten på hjemmesida resten av 2019.

Fotografen vår, naturfaglærer Børge Wahl, har ventet på dette øyeblikket. Trolig drømte han om nettopp dette øyeblikket nå i natt.

  • Han ville ha verdens vakreste juletre tent
  • Han ville ha snø – gjerne mye snø
  • Han ville ha de rette lysforholdene

Så omtrent klokka 08:30 i morges gikk han på baksida av det gamle undervisningsbygget, klatra opp i den utvendige stigen og befant seg så ute på taket. Opp med speilrefleksen (Olympus), still inn ditt og datt – og knips! Så en snartur innom Photoshops før det flotte resultatet ble levert.

Og  vi har plutselig skaffa oss Aglo i mange årstider. Sjekk galleriet vårt og klikk for å forstørre bildene

Vinter i Norge og vinter på Aglo er imidlertid lunefulle greier. Yr.no truer med represalier i morgen. Med andre ord; de spår regn! OK, vi tåler det også. Ikke sant?

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart