fbpx
Vi avslutter og avslutter…

Elevene takket for i år onsdag. Torsdag var det de ansattes tur. Skjønt vi har planer om å stikke innom fredag 24. juni for å få avslutte enda litt mer.

Steinvik Lager er den nye tumleplassen for grunnskoleavdelingen vår. Hva er da mer naturlig enn å dekke langbord i «vedbua» der nede.  Vi satsa også på grilling samt et forsiktig forsøk på bryggedans St.Hansaftens formiddag.

Men høydepunktet; tre nydelige svisker framført av Sunniva Unsgård. Sunniva som har sin mor ansatt som lærer på Aglo overbeviste stort i vårens «Norske talenter». Det er lett å skjønne hvorfor hun havnet helt i toppen.

Sosialkomiteen stod for arrangementet godt støttet av driftsavdelingen og kjøkkenet vårt. Dagens andre eller muligens tredje høydepunkt var et bilrebusløp rundt omkring i kommunen. Klar vinner var byggavdelingen som dermed blir belønnet med lagbilde på aglo.no. Gratulerer.

Grunnskolegjengen kom seg aldri gjennom løypa, men det skal visstnok skyldes at de la inn en ekstra rotfylling underveis – og det er ikke en bløff…

Aglo.no prøver en gang til; NÅ TAR VI FERIE!

tsj

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart