Elevene takket for i år onsdag. Torsdag var det de ansattes tur. Skjønt vi har planer om å stikke innom fredag 24. juni for å få avslutte enda litt mer.

Steinvik Lager er den nye tumleplassen for grunnskoleavdelingen vår. Hva er da mer naturlig enn å dekke langbord i «vedbua» der nede.  Vi satsa også på grilling samt et forsiktig forsøk på bryggedans St.Hansaftens formiddag.

Men høydepunktet; tre nydelige svisker framført av Sunniva Unsgård. Sunniva som har sin mor ansatt som lærer på Aglo overbeviste stort i vårens «Norske talenter». Det er lett å skjønne hvorfor hun havnet helt i toppen.

Sosialkomiteen stod for arrangementet godt støttet av driftsavdelingen og kjøkkenet vårt. Dagens andre eller muligens tredje høydepunkt var et bilrebusløp rundt omkring i kommunen. Klar vinner var byggavdelingen som dermed blir belønnet med lagbilde på aglo.no. Gratulerer.

Grunnskolegjengen kom seg aldri gjennom løypa, men det skal visstnok skyldes at de la inn en ekstra rotfylling underveis – og det er ikke en bløff…

Aglo.no prøver en gang til; NÅ TAR VI FERIE!

tsj