Hvis du IKKE kjenner Aglo så hadde du i det minste en mulighet til å bli kjent med skolen vår i ettermiddag.

Mange benyttet muligheten. Stor aktivitet i alle avdelinger, og en god  del besøkende som svirra rundt. Foreldre og søsken, tidligere og nåværende elever og ikke minst en solid gruppe som planlegger å bli elever neste skoleår.

Det har med andre ord vært en typisk «ÅPEN SKOLE» på Aglo.

Tross litt småsurt høstvær; det var mange som valgte Aglo og  «åpen skole» i dag. For noen det aller første møtet med skolen vår.

Jan Vidar Skulbørstad for eksempel. Han har aldri før vært på Aglo, men i dag var tida til å debutere endelig kommet. Datteren Marie skal bli frisør. Dermed direkte inn til hårvask og fiksing av hår…

– Jeg er nysgjerrig på skolen, og spent på hva de gjør her. Jeg har definitivt vært borti skumlere ting enn dette her. Dette er rett og slett bare kos og avslapning, sa pappa Skulbørstad som ble knadd, vaska og klippa etter alle kunstens regler.

Elevgruppa vår hadde bokstavelig talt gjort «leksa si» og var for å si det forsiktig «svært presentable». Det var aktivitet på mulige og umulige steder.

HO-gjengen – et par av dem lå faktisk til sengs. Andre sørget for pleie og oppmuntrende ord. Blodtrykksmåleren gikk vel også for full maskin.

BUA satset på «åpent hus» for unger. Bøker, tegnesaker og lego – blant annet. Barnehage på ettermidagstid. På kjøkkenet var det som alltid godt å være. Vi testa vaflene og de var GODE!

AF og VG3-elevene var i full aktivitet – med nettopp lekser. Slik er det nemlig å være Aglo-elev. Hard jobbing i skoletida og ditto i «fritida». Snorre var med mamma Merethe og syntes naturlig nok at det ble jobba usedvanlig god med leksene i 3AFA. (bildet under).

Verkstedbygget sydet også av aktivitet. Gutta – og noen få jenter – syntes det var ok å fortelle gjestene hvordan verkstedhverdagene kan være. Litt stas var det også å vise opphavene at kraftige maskiner kan behandles på korrekt vis.

At Aglo vgs. er en kreativ og skapende skole fikk vi også et par bevis på i salongen. Skolen ble grundig presenter, musikktradisjonene på Aglo også…

Åpen skole skal gjøre folk kjent med skolen. Det begynner etter hvert å nærme seg søknadsfrister for plass skoleåret 2016-2017, og kanskje var det noen som fikk lyst til å bli Aglo-elev. I så fall; supert!

Åpent for alle på ettermiddagstid i dag, mens formiddagen (både i dag og i morgen) var reservert 10.klassingene og voksenopplæringen i regionen vår.

Vi minner om søknadsfristen 1. mars for ordinære og 1. februar for søknad om særskilt opptak. Ta kontakt med skolen (tlf 74 83 43 30) hvis du lurer på noe.