fbpx
Vg3 Påbygg til topps!

De var muligens favoritter på forhånd, og de innfridde definitivt favorittstemplet underveis. Vg3 PBA-1 kan dermed titulere seg som Aglo-mestre skoleåret 2021-22. I finalekampen i dag slo de vg1 HOA med sifrene 39-36

Hallen var sånn delvis full, og de som har blitt vant til å se storkamper på skjerm stablet seg sammen i auditoriet vårt. Kamper av dette slaget streames selvsagt. Og – vi bløffer ikke – kampen ble også streamet til Thailand – direktesendt via Teams til og med.

Aglo vgs. i sentrum for begivenhetene i Thailand i dag

Natnapas fra Vg1HOA har foreldre som følger med fra hjemstedet sitt i Thailand. Bare sjekk bildet over. Slekta følger – fra Thailand – med på direktesendt TV-stream fra gymsalen på Aglo vgs. Fantastisk, synes vi! Og Natnapas og de andre HOA-elevene imponerte gjengen som fulgte oppgjøret på mobilskjerm i den thailandske byen Hua Hin. Nesten HOA, det,….

Men seier til datteren fikk slekta altså ikke se. Men de hadde det garantert kjempeartig der borte i sørøst!

Vg3 PBA-1 var altså skarpest i det som var turneringens jevneste, beste og mest dramatiske oppgjør. Lagene fulgte hverandre poeng for poeng. Vi mista tellingen på hvor mange ganger det stod uavgjort på poengtavla. Siste gang var på stillingen 35-35 to knappe minutter før slutt. En kjempespurt av de sjeldne fra Vg3 PBA-1 var det som skulle til. 39-36 altså!

Ryktene har forresten begynt å svirre på Aglo. Det sies at en gjeng lærere nå føler posisjonen sin som «best-i-volleyball-på-Aglo» sterkt truet etter det fine spillet som har blitt vist de siste ukene. Med andre ord; mye tyder på nok et knokkeloppgjør på Aglo i vår. Vg3 PBA-1 mot Lærerne… Oiiiiiiiooooiiiii!

Billedserien under viser hva som skjedde mellom klokka 14.30-15.10 i dag. PS! I Thailand var klokka da 19.30-20.10. Klikk på bildene for å se dem større.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.