BYGG skal selvsagt gjøre nettopp det; de skal bygge BYGG. Vg1 Bygg og anleggsteknikk har i vinter og vår jobbet intenst med å ferdigstille årets store byggprosjekt. Nemlig et helt nytt sanitæranlegg til en av kommunens campingplasser.

Det meste har foregått i verkstedet vårt. Her har Vg1-gjengen satt sammen i alt ti elementer som til slutt har blitt veggene i bygget. Deretter bjelker og takkonstruksjon. Underveis har delene blitt prøveoppsatt i verkstedet.

«Prøveoppsett» i verkstedet vårt. Da gikk det selvsagt veldig bra.

Rett før helgen ble delene kjørt med en diger trailer til campinga. Ville det fungere også der? En litt smånervøs gjeng fant kjapt svaret. Det funka!!! Veggelementene passet, bjelkene havna der de skulle, og jammen ble det ikke tett tak oppå der igjen!

Hvert år skal Vg1 ha et praktsisk prosjekt som dette. Et sanitæranlegg i år, en garasje i fjor.

Sanitæranlegget er 5 x 6,5 meter; med andre ord et bygg med et arael på hele 32,5 kvadratmeter. Der inne er det plass til fem toaletter samt et vaskerom. Avdelingsleder på Byggavdelinga, Torgeir Rotabakk, filmet den aller siste seansen og resultatet kan du se ved å klikke på bildet under.