fbpx
Velfortjent «kosedag»

Muntlig eksamen i går formiddag. Da fortjente AF-gjengen en skikkelig «kosedag» i go’været. Derfor; vi dro rett ned til Håmmårsbukta kl. 09.00 i dag. Og der ble vi leeeeeenge.

Denne gjengen har hatt en hektisk mai/juni. To skriftlige og en muntlig eksamen har de fleste vært gjennom. Og resultatene begynner nå etter hvert å bli klare. Og så langt vi kan se har resultatene stått i stil med go’været nede i Håmmårsbukta. FLOTT!

Kort oppsummert. Grilling, volleyball, bading, kajakkpadling, kaffekos og mytti mytti mytti prating. Og alle var så vidt vi kunne se og høre fornøyd med det skoleåret som formelt avsluttes i torsdag formiddag. Ta en titt på billedserien vår og se hvor fint og sommerlig vi hadde det i formiddag.

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart