VÅRT MÅL – ALLE I MÅL

«Aglo videregående skole vil på grunnlag av kristne verdier hjelpe mennesker til nye muligheter for personlig vekst, trivsel, skolegang og arbeid i et trygt fellesskap»

Aglo-visjonen

Vi vil altså ha ALLE I MÅL. Det er et  «hårete» mål, men vi har altså bestemt oss for å prøve. Den fornøyde trioen på bildet vårt lyktes på sin enkle måte. Alle tre fant veien til målet.

Det andre bildet viser litt av hvordan vi på Aglo ønsker å tenke. Vi hjelper hverandre til å komme i mål. Lærere, rådgivere, ja rett og slett alle ansatte har sagt JA til å bidra.

Elevene våre har også vist at de kan hjelpe hverandre i mål. Se hvor fint de får ballen oppi basketballkurva. Samarbeid kalles det!

 

Aglo vgs. er en av fire Blå Kors-skoler. Det forplikter – og det vet vi.

«I sentrum står et menneske», sier man i Blå Kors. Vi sier det på Aglo også. En liten skole som tenker STORT om elevene sine.

Vi vil at alle som blir elever hos oss skal komme i mål, med sitt personlige mål. Dette målet kan være alt i fra fagbrev, et vitnemål som åpner for nye muligheter eller rett og slett en jobb. Noen trenger kanskje hjelp til å finne ut hvor en vil videre i livet.

Vi vil gjøre vårt beste for at alle elever når sitt mål, med nær støtte, oppfølging og tilpasset opplæring.