fbpx
Ut for å mekke bil

Yrkesfagelevene lærer masse teori – og ikke minst; de får praktisere det de lærer. De siste to ukene har elevene våre på Vg2 kjøretøy jobbet med bil ute i ulike bedrifter. Teori omsatt i praksis med andre ord!

De 14 kjøretøyelevene våre dro til Frosta, noen til Trondheim mens andre mekket bil i bedrifter i Stjørdal. Elevene våre har virkelig fått prøvd seg i det som kanskje er drømmejobben deres.

Her sjekkes forstillingen på et militært kjøretøy.

YFF (yrkesfaglig fordypning) i bedrift er en viktig arena for elevenes videre løp.  Her får de se hva som kreves av bilmekanikere i dag. Praksisperiodene kan nesten betraktes som et langt og variert jobbintervju.

Seks forskjellige fagbrev ligger foran Vg2-elevene etter inneværende skoleår: lette kjøretøy, tunge kjøretøy, hjulutrustningsfaget, motormekanikerfaget, motorsykkelfaget og reservedelsfaget.

Elevene synes dette er veldig givende, motiverende og lærerikt. De kunne fortelle oss at de har gledet seg til å dra ut i praksis hver dag. BRA!!! De har to uker praksis ut i bedrift nå i november og to nye uker kommer til våren.

Scania Stjørdal. En Aglo-elev sjekker bremsene.

De siste to ukene har som bildene våre viser elevene våre fått være med på alt fra dekkskifte til service/reparasjoner og feilsøking på biler med ulik diagnostikk.

Hjul og bremser krever ofte kontroll.

Følgende bedrifter har tatt i mot elevene fra Aglo vgs.: AutoMester, Frosta. Hastadklev verksted, Stjørrdal, Trio Bilsenter AS, Stjørdal. Frosta Bilverksted. Prøven-Motortrade AS, Stjørdal. Vianor Bilverksted, Stjørdal. Nardo Bil, Trondheim. Kristofferrsen Bil AS, Stjørdal.

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen SKAPERGLEDE. Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det!Image attachmentImage attachment+2Image attachment

Skoleåret 2023/24 nærmer seg slutten. Og nå kan Vg1 Håndverk, design og produktutvikling samt Vg 2 Søm og tekstilhåndverk presentere utstillingen "SKAPERGLEDE". Høytidelig åpnet nå i formiddag. Stikk gjerne innom utstillingen og bli imponert av elevene våre. Vi ble det! ... Se merSe mindre

2 uker siden
Last mer

Instagram poster
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.