fbpx
Fiks håret på Aglo!

Slå to fluer i et smekk. Bli fin på håret samtidig som du gir frisørelevene våre verdifull praksis. Hver torsdag mellom klokka 9-14 er det åpen frisørsalong på Aglo vgs.

Dette er enkelt og greitt. Ta kontakt med salongen direkte eller send en SMS til 400 75 891. Husk at dette er elever som er helt i startfasen av utdanningen sin. Du bør derfor sette av litt ekstra tid.

Marte Fleischer er lærer for frisørelevene våre, og hun lover alle kundene en fin «klippe-håret-opplevelse» i den nye frisørsalongen vår på Villa Form.

Marina kan dette med hårfarger

– Det er fem elever i klassen, og alle tar i mot kunder, forteller Marte Fleischer. Hun kan fortelle at på den første kundedagen forrige torsdag var alle frisørelevene våre i aksjon med kunder.

– De får veiledning av meg straks de har behov for det. De tar seg også god tid til å høre hva kunden måtte ønske seg. Det tar kanskje litt mer tid enn det pleier å gjøre i en frisørsalong, men resultatet blir bra! Det er dyktige jenter, det er rett og slett et usedvanlig godt elevkull. De er lærevillige, og de viser hele tiden at de har sans for former. Jeg er trygg på at de vil gjøre en god jobb, forteller Marte.

Og her er prislisten:

  • Klipp: 200 kr
  • Skjegg: 50 kr
  • Farge: 300kr / 400 kr
  • Glossing: 200kr / 300 kr
  • Striping: 400kr / 550 kr
  • Permanent: fra 400 kr
  • Vask & føn: 150 kr
  • Hodebunnsmassasje med kur: 120 kr
  • Farge vipper: 60 kr
  • Farge/forme bryn: 60 kr

Dette er fra-priser. Salongen vår tar betalt for mengde farge ved kjemiske behandlinger. Prisen kan derfor variere.

Stikk innom og bli fin på håret!

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever!Image attachmentImage attachment+6Image attachment

FERIE!!!!! I dag smilte og lo vi. Et langt, småtøft, artig, vennskapsskapende og godt skoleår er over. Takk for året og på gjensyn, kjære elever! ... Se merSe mindre

4 uker siden
Last mer

Instagram poster
Årets aller siste skoledag på Aglo i morgen. Litt deilig, spennende og veldig vemodig. Vi ser fram til å møte alle de flotte elevene våre i morgen tidlig. Vi sees - og deretter blir det GOD SOMMER OG LYKKE TIL VIDERE!
#aglo #blåkors #skatval #stjørdal #frosta #levanger #malvik
Det lille rommet rett utafor elevkantina har ikke vært i bruk på år og dag. Nå har miljøteamet kommet med ideen om å gjøre det om til et koselig samtalerom! Vi ønsker at rommet skal brukes til trygge samtaler mellom elever og miljøterapeuter. Vi håper at vi får tid til at elever kan «droppe innom» og komme til en trygg voksen om de har behov for det. Vi vil rett og slett være en ekstra trygghet for mange i skolehverdagen, og håper dette blir noe positivt! Og på bildet ser du "miljøterapeutsnekkerduoen" Marit Holiløkk Skjervold (t.v.) og Andrea Nesbø.
#Aglo #skatval #stjørdal #blåkors
@aglo_fbie har fordypet seg i aboriginsk kultur både i engelsktimene og i programfagene, og vi har hatt en vakker men vindfull dag på Vinge🏖😊🌞🌬

#fbie #dotart #frisørblomsterinteriørogeksponeringsdesign #aboriginalart