fbpx
TOPP-dag i nabolaget

Mens noen forbereder seg på å nå toppen av Norge, valgte resten av Aglo-gjengen å finne ut at vi har et fantastisk nærområde på skolen. Intet dumt valg, det!

Med andre ord; vi klatra opp mot Forbordsfjellet, gikk rundt det, la inn kilometerlange omveier og kosa oss noe enormt på vårt eget (nesten) private fjell.

SE FLERE BILDER FRA TUREN VÅR PÅ AGLOS FACEBOOKSIDE

Målet var Svartkamhytta. Og dit fører mange veier. Vi plukka ut fire varianter, og lot deretter alle velge fritt. Det var noe for enhver smak, egentlig.

Rute 1: Skatval kirke – Trongsteinan –Svartkamhytta
* Ca. 4.5 km langs grusvei og gruset sti.
Rute 2: Skatval kirke – Trongsteinan –Bergsetertjønna –Svartkamhytta
* Ca 5 km, Starter med 3 km grusvei deretter på sti i vakkert terreng, vanntette sko kan være greit.
Rute 3: Skatval kirke – Trongsteinan –Holfjellet – Svartkamhytta
* Ca 6 km, Starter med 3 km grusvei deretter ca. 3 km i skog og åpent fjellterreng. Man går forbi flere fine fjellvann og fra Holfjellet er det storslagen utsikt ut mot Stjørdal.
Rute 4: Skatval kirke – Forbordsvollen – Valstadvollen –Svartkamhytta
* Ca 10 km, Starter med 1 km grusvei, deretter blir det gange i flott kulturlandskap, skog og myrlendte og fantastisk vakre fjellområder før man ender opp på Svartkamhytta.

Alle skjønner sikkert at kilometerangivelsen er en vei – ikke tur/retur!

Og i Trongsteinan var det aktivitetsposter for alle de som mener at en skikkelig skoledag SKAL inneholde litt matte, norsk, historie, naturfag e.l.

Aglo.nos utskremte medarbeider valgte av en eller annen grunn rute tre. 15 lærere og elever som underveis og etterpå kåra dette som dagens ubestridte topprestasjon. Nesten lengst, desidert hardest, ubetinget den bratteste, den bløteste myra og den nydeligste naturen. Tviler du så se på bildet over! Vi var faktisk overraska over at vi hadde et såpass vakkert nærmiljø rundt skolen vår.

Med andre ord; vi kosa oss, sleit litt og triumferte litt.

Og fredag blir det mer. «Hjemmefronten» drar til Falstadmuseet i Ekne, mens de tøffeste (?) av oss skal klatre opp til 2 469 meters høyde.

Det er dette (blant annet) som er Aglo vgs.

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Last mer

Instagram poster
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.