fbpx
To nye annerledes-uker

Enda en uke med stengte skoler og hjemmekontor. Det startet 13. mars – i dag er det 15. april. 27. april er noen av oss i gang igjen på skolen vår.

Kortversjonen blir da: Snau to uker til med hjemmeskole for VG2-klassene, enda mer hjemmetid for VG1 og VG3.

Men det skjer veldig mye blant oss agloister. Tidlig i morges møttes ledelse + avdelingsledere til morgenmøte. Inne i en PC kunne det se ut til. På nyberømte TEAMS. I det møtet ble de nærmeste ukene forhåndsanalysert. En blid gjeng. Kari fra HO-avdelinga så ut til å ha live-sending fra et snøfritt påskefjell. Inspektør/rådgiver Janne sendte direkte fra et eller annet Lekeland. Eller…; de har vel bare blitt så gode på TEAMS at de har lært seg å legge inn freshe bakgrunnsbilder. Litt juks, men ok.

27. april er en slags D-dag. Hvordan skal elevene føle at de er på trygg grunn når skolebussen kjører ned den bratte bakken til skolen vår.

  • Ledelsen skal i løpet av uken ta kontakt med ATB som styrer skolebussene. Verneombudet vårt er koplet inn, og det vil blitt tatt en grundig runde rundt temaet buss og smittevern.
  • VG2 Bygg og TIP klarer seg utmerket i verkstedbygget. VG2 SES bruker rom 11 (1.etg. undervisningsbygget), VG2 BUA bruker rom 2 og VG2 HEA bruker rom 1. DH-avdelinga består av relativt få elever. Litt usikkert på reglene rundt frisørklassen.
  • Fortsatt usikkert om klassene skal ha fellesfag. De som skal ha praksisdager er avhengig av at praksisplassen kan ta imot dem
  • Så temaet smittevern. Hender SKAL vaskes om morgenen og hyppig ved behov.  På Bygg og TIP er det spritdispenser ute i gangen. Det må skaffesspritdispenser på undervisningsbygget. Rutiner rundt håndvask må presiseres med oppslag.
  • Vi må sørge for at elevene holder avstand. Det vil bli noe utfordrende i verkstedet. For å bli bedre i praksis så er det nødvendig med samhandling.
  • Føler noen seg syk eller dårlig holder man seg hjemme. En noe lavere «hjemmeterskel» enn vi vanligvis har.
  • Kantine er et annet punkt. Mat blir servert i engangspakker. Det kan bli aktuelt med ulike spisetider.
  • Ansatte må forholde seg til de samme reglene som elevene.
  • Toalettene skal vaskes regelmessig, likeså dørhåndtak og andre rom etc.

aglo.no’s utskremte tok seg også en tur innom skolen i dag – bare for å sjekke at den var der. I hele den digre andreetasjen i «Låven» fant vi en – 1 – person. Inspektør Guri. Hun var veldig spent på et møte – på Teams – i morgen med eksamenskontoret. Kanskje siste nytt om en eventuell muntlig eksamen kommer på tirsdag?

Vi stakk innom kontoret i første etasje hvor Malla og Britt Oddny regjerer. Avstand som vi ser ca. en drøy halv π meter. Med to digre PC-skjermer og en ekstravegg i mellom burde det likevel være tilstrekkelig.

På den andre siden av korridoren er kantina. Der var det trivelig kan du tro. Tre karer (Tor Erik, Kristian og Jan Roger) rundt bordet og chæfen for hele Aglo Opplæringssenter (Gerd). Og June på kjøkkenet gikk fram og tilbake med nystekte vaflere. En ladning, to ladninger og tre ladninger. Da gav vi oss.

Med andre ord; dagens lille rapport fra Aglo og norsk skole er utsendt.

 

Spørsmål?

Hos oss er det alltid noen som kan bistå deg

Følg oss

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook poster

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra!Image attachment

Som om det ikke er varmt nok på skolen vårres i dag... Byggavdelinga gjennomførte likevel brannøvelse utenfor verkstedet sitt i for middag. Fin test, og ALT gikk bra! ... Se merSe mindre

2 dager siden
Last mer

Instagram poster
Plantedag med elevene på FBIE i dag🌼🌿🌾🌸🪻😊☀️ Varmt, men artig! 

#beplantning #plantekasse #hammerplanteskole #stauder #sommerblomster #cordyline #eføy
💙"Skap en karakter"🩵 Dagens oppgave på FBIE.